Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJA

Iz popravnog doma preko plahti pobjegli ubojice, silovatelji...

zatvor
Foto: ilustracija
02.02.2015.
u 09:48

Među onima koji su još uvijek u bijegu ima i osuđenika za ubojstvo, silovanje, krađu i razbojništvo

Gotovo stotinu zatvorenika danas je pobjeglo iz indijskog popravnog doma spuštajući se niz zidove po zavezanim plahtama, javila je policija. Kako prenosi Daily Mail, iz popravnog doma u Meerutu na sjeveru zemlje pobjegao je 91 zatvorenik, a u međuvremenu ih je uhvaćeno 35.

- Skinuli su čeličnu rešetku s prozora na stražnjem dijelu zgrade dok je policija čuvala prednji dio - rekao je za AFP gradski policijski načelnik Om Prakash, dodajući da su bjegunci posao obavili vrlo profesionalno.

Među onima koji su još uvijek u bijegu ima i osuđenika za ubojstvo, silovanje, krađu i razbojništvo, a svi su mlađi od 18 godina, rekao je Prakash. Zatvorenici istog doma u prosincu su nasmrt pretukli policajca nakon što im je prigovorio zbog nepristojnog ponašanja prema ženi tijekom suđenja. Popravni domovi u Indiji inače drže više od 31.000 zatvorenika.

>> Austrija: Hrvat i Srbin kroz zahodski zid pobjegli iz zatvora

>> Kao u filmu: Zatvorenici u Meksiku iskopali tunel i pobjegli iz zatvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije