Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ CAVALLINO

Iz podruma nestalo i 47.500 butelja vina

cavallino
Maja Šantoši /Pixsell
02.03.2011.
u 09:53

Šteta koju je pretrpjela tvrtka veća je od 8 milijuna kuna, kaže savjetnik Davor Vukmirić

Slatina -  U poduzeću Cavallino u Lukavcu, koje je svoj ambiciozni projekt razvoja vinogradarstva i proizvodnje vina na širem slatinskom poduzeću temeljilo na poslovnoj suradnji  sa svjetski poznatom španjolskom vinarskom tvrtkom Freixenet, nakon razlaza partnera zbrajaju štete i podnose kaznene prijave protiv dvojice partnera koji su vodili Cavallino i doveli ga na rub propasti.

Prema riječima Davora Vukmirića, savjetnika uprave Cavallina, iz lukavačkih podruma nestalo je 47.500 butelja vina, 4900 boca od pet litara napunjenih vinom te još 29.000 boca vina od litre, zbog čijeg nestanka policija istražuje bivšu upravu i partnera OPG Kufner, a cjelokupna šteta veća je od 8 milijuna kuna…

Opširnije u današnjem broju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antikorumpirani
19:15 02.03.2011.

ajme ko ovom sa slike dade posao pa taj ne može da vodi ni dvije koze a ne vinograde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije