Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA U AKCIJI

Iz pećina i jama uklonjeno 60 eksplozivnih sredstava

jama, eksplozivne naprave
Foto: MUP
1/10
22.09.2016.
u 13:56

Također zahvaljujemo Komisiji za speleospašavanje HGSS-a, kao i nadležnim Javnim vatrogasnim postrojbama koje su za vrijeme predmetne zadaće policijskim službenicima pružile odgovarajuću potporu, objavio je MUP.

U akciji koja je provedena od 12. do 15. rujna ove godine u pet speleoloških objekata koji se nalaze na područjima PU dubrovačko neretvanske i splitsko-dalmatinske uspješno je uklonjeno 60 komada eksplozivnih sredstava i drugog oružja

Operacija izvlačenja eksplozivnih sredstava bila je dosta složena te je, za sigurno i učinkovito provođenje, zahtijevala korištenje specifičnih sredstava kao što su detektori i zaštitna oprema

- Ovom prilikom zahvaljujmo Hrvatskoj agenciji za okoliš i prirodu, koja je uvidom u svoje baze podataka o speleološkim objektima uočila problematiku vezanu za eksplozivna sredstva te obavijest o tome pravovremeno dostavila nadležnim službama Ministarstva unutarnjih poslova. Također zahvaljujemo Komisiji za speleospašavanje HGSS-a, kao i nadležnim Javnim vatrogasnim postrojbama koje su za vrijeme predmetne zadaće policijskim službenicima pružile odgovarajuću potporu - objavio je MUP.

>> Kod muškarca pronađena hrpa oružja, dosta marihuane i nešto duhana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije