Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozor žene!

Iz osvete polijepila uvredljive plakate o muškarcu

sveta
Foto: Muralist
26.02.2016.
u 17:13

"Ovo je obiteljski nasilnik, lažljivac, shizofreničar,kriminalac, lijenčina, neradnik i prevarant. A i muškarci čuvajte pozadinu. Sve možete provjeriti u MUP-u Čakovec. Viđen je i kreće se u Murskom Središću i okolici", stoji na plakatu

– Pozor, žene! Ovo je obiteljski nasilnik, lažljivac, shizofreničar, kriminalac, lijenčina, neradnik i prevarant. A i muškarci, čuvajte pozadinu. Sve možete provjeriti u MUP-u Čakovec. Viđen je i kreće se u Murskom Središću i okolici.

Piše to na papiru s isprintanom fotografijom muškarca koji je žena stara između 50 i 60 godina polijepila na oglasnim pločama u Murskom Središću. Portal muralist.hr navodi da je žena stigla u crvenom automobilu i selotejpom zalijepila papire na oglasni stup i stakleni izlog.

U policiji kažu da provjeravaju ima li elemenata kaznenog djela.

>>Osveta djevojci: Pogledajte što joj je učinio kada je zaspala na kauču

>>Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera

Komentara 6

TH
than
00:39 27.02.2016.

Hahahaha... Ocito je zena ispala razocarana... Nadala se braku, a on ispao da je vec u braku i iskoristio ju, ali draga moja to je tvoj problem. Na to mi lici... Inace bi bilo manje onih spominjanja 'karakteristika'.

Avatar emilsalis
emilsalis
19:46 26.02.2016.

Kako da cuvam pozadinu.....samo uza zid da idem ledjima ili...

DA
Darko22
18:00 26.02.2016.

Da li će gospođa koja je to polijepila biti na neki način kažnjena, ako za tako nešto postoji kazna. Mislim da kad bi neki muškarac polijepio takve natpise sa slikom žene, i napisao takve stvari, da bi ga se javno linčovalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije