Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak projekta
Povratak na članak

Iz naselja Kuršanec zbrinuli 87 štenadi, trebaju pomoć za liječenje i cijepljenje

U sklonište Azil Prijatelji Čakovec stigli su bolesni psi, najviše ih ima šugu ili demodex, a o 25 štenadi koja su imala parvovirozu više od pola nije preživjelo

Komentari 3

RE
reborn
10:35 21.12.2021.

Pod hitno povećati socijalna davanja za pse u romskim naseljima. Pošto psi ne mogu biti nosioci socijalnih prava, te iste novce isplatiti stanovnicima naselja, a na radost obližnjih kockarnica i krčmi.

VL
ĆA
ĆanotaKrljo
17:16 12.01.2022.

Samo se javite tromici tromaševiću on je za cuceke spreman odrješiti kesu ! Jedino za djecu nemamo !!!

VL
KA
karavana
09:33 22.12.2021.

Omg, fotke paraju srce. Jadne, jadne kuje. A ovoliko štenaca! Što reći nego fučkaj takvu državu u kojoj ne možeš bez policije ući na neke teritorije da bi spašavao djecu, a kamoli pse. Pa kad netko nagazi čizmom i vikne car je gol, onda mu "nađu" 10 000 kuna mita. Ma sve fuj! Bravo hrabri volonteri! Uplaćujem malo jer sam na burzi ali si mislim, svatko malo i skupit će se puno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.