Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekonstrukcija

Pogledajte tko je sve napustio Milanovićevu vladu

vlada
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
11.06.2014.
u 18:40

Iz Vlade su danas otišli ministri Željko Jovanović i Rajko Ostojić

Premijer Zoran Milanović objavio je danas da iz Vlade odlaze ministri Rajko Ostojić i Željko Jovanović, a na njihova mjesta doći će ravnatelj HZZO-a Siniša Varga i bivši dekan FER-a Vedran Mornar.

Iz Milanovićeve je vlade u dvije i pol godine mandata otišlo osam ministara. Ministar prometa Zlatko Komadina otišao je zbog zdravstvenih problema.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Zbog afere e-mail i afere sa zemljištem otišli su ministrica zaštite okoliša Mirela Holy i ministar turizma Veljko Ostojić.

Zbog zatvorske kazne iz Ministarstva gospodarstva otišao je Radimir Čačić. Otišao je i ministar bez portfelja Neven Mimica, nakon više od pola mandata ministar financija Slavko Linić, a sada Rajko Ostojić i Željko Jovanović.

>>Novi su ministri Siniša Varga i Vedran Mornar

>>Jovanović: Jedini mi je cilj da zločinačka organizacija HDZ ne dođe na vlast

>>Komadina i Obersnel kritiziraju rekonstrukciju: Tajming je loš. Rijeka opet gubi!

Komentara 18

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:02 11.06.2014.

Još malo i svi su bivši... "Ured bivših predsjednika Mesića i Josipovića, izvolte"

DU
Deleted user
20:10 11.06.2014.

Suviše ministara za jednu zemlju koja je sve pogrešno napravila od proglašenja samostalnosti. Jedna industrijska zemlja na balkanskom poluotoku je izgubila svo svoje tržište a potom i industriju. Sad su sve samo ne neovisni...

Avatar tajar
tajar
19:06 11.06.2014.

Ljudi iz prvog i drugog reda na slici, napustili su Vladu iz ovih ili onih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije