Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Šibenika

Iz lovačke puške ranio psa, objavljena uznemirujuća snimka

U Tribounju kraj Šibenik ubio psa lovačkom puškom
Foto: ŠibenikIN/Facebook
07.03.2023.
u 09:39

Protiv muškarca iz okolice Šibenika koji je pucnjem iz lovačke puške koju je ilegalno posjedovao policija će podnijeti kaznenu prijavu. U posljednjih pola godine zabilježeno je više slučajeva napada na životinje.

Šibenska policija privela je 66-godišnjaka koji je 5. ožujka u mjestu Trbounje iz lovačke puške pucao i ranio psa koji je pobjegao. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku kod osumnjičenika je pronađena puška koju je ilegalno posjedovao. Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku kao i Optužni prijedlog zbog ilegalnog posjedovanja oružja, odnosno prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Snimku događaja na svome Facebook profilu objavio je Šibenikin.

Sličan slučaj zabilježen je i 1. listopada 2022. kada je 48-godišnjak na poljskom putu u selu Prkos iz obijesti ispalio dva hica iz puške i usmrtio psa mješanca samojeda i labradora, starog jednu godinu, u vlasništvu 54-godišnjaka. Isto tako, u Piškorovcu je 58-godišnjak ove veljače oštrim predmetom ozlijedio tri psa mješanca zbog čega je policija protiv njega podigla optužnicu za kazneno djelo ubijanja i mučenja životinja.

VIDEO: Uhićen mladić (18) koji je naoružan prijetio u zagrebačkoj školi, policija otkrila gdje su ga našli

 

Komentara 8

LL
Litos(l)av
10:38 07.03.2023.

Odstrijel pasa lutalica posljedica je nemara bivših vlasnika tih pasa.

TA
Tarantula
10:13 07.03.2023.

Zna li netko adresu od dotičnog?

MI
MiloDijete555
10:02 07.03.2023.

Kakav smo bolestan narod. Pogotovo jedan dio sa balkanskim genima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije