Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Iz kuće ukrala 100.000 kuna, pa prijavila da joj je provaljeno

Ilustracija
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
03.07.2019.
u 14:12

Ženu se sumnjiči da je 25. lipnja nazvala policiju te im kazala da joj je provaljeno u kuću u naselju Špinel u Umagu. Tvrdila je da joj je lopov uzeo torbicu s novcem te da ju je oštetio za oko 100.000 kuna

Da ljudima svašta padne na pamet svjedoči primjer 50-godišnjakinje koju je istarska policija prijavila jer je lagala da joj je provaljeno u kuću.

Ženu se sumnjiči da je 25. lipnja nazvala policiju te im kazala da joj je provaljeno u kuću u naselju Špinel u Umagu. Tvrdila je da joj je lopov uzeo torbicu s novcem te da ju je oštetio za oko 100.000 kuna.

No istragom je utvrđeno da je novac sama ukrala, te da je policiji lažno prijavila provalu kako bi to prikrila. Sada je osim za lažno prijavljivanje, zaradila i prijavu zbog krađe.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
05:10 04.07.2019.

Vlastiti novac je mogla samo potrošiti, a ne ukrasti.To što je prijavila lažnu krađu je druga stvar. No kao i uvijek novinari se uopće ne trude istražiti slučaj i pružiti informacije već dva tri puta ponove par rečenica iz policijskogg izvješća i evo članka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije