Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije siguran
Povratak na članak

Iz kuće bivšeg predsjednika Sabora lopov odnio – tlakomjer

Kći bivšeg predsjednika Sabora HSS-ovca spriječila je haračenje lopova po njihovoj obiteljskoj kući u ulici Čret u ponedjeljak oko 3.30 sati.

Komentari 9

OB
-obrisani-
14:17 05.04.2010.

\"Gospodin\" Tomčić je bio direktor u Novogradnji, jednom od najvećih poduzeća u stanogradnji u Hrvatskoj. Kad je kriminal dospio u javnost, dokumentacija se je iznosila po noći u vrećama za smeće. Jedan od direktora je počino samoubojstvo ili \"samoubojstvo\". Toliko o \"gospodinu\" Tomčiću iz trećejanuarske diktature. pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
11:46 05.04.2010.

he,he,he tlakomjer he,he a dokumentacija? pozdrav vaš zmijicamala

VL
BO
bonsai
11:57 05.04.2010.

da nije tražio tajnu dokumentaciju o primanju mita za vatrogasna vozila ??

VL
DA
DarzaJ
12:10 05.04.2010.

Auu, u ovoj priči puno toga smrdi. Ukraden tlakomjer, smiješno. Još se ne zna dali su provalili (množina?) kroz proz ili kroz vrata. Možda kroz dimnjak?

VL
OB
-obrisani-
12:11 05.04.2010.

Zlatko Tomčić - jedan od uništavatelja HSS-a. Zbilja, tko se njega još sjeća. Mogu ga se sjetiti jedino provalnici.

VL
OB
-obrisani-
12:38 05.04.2010.

Tako je to kad nepoznati posjete poznatoga! A ljudima treba tlakomjer, valja mjeriti tlak onima kojima bi se zbog toga posjeta mogao podignuti.

VL
MA
Machak
14:00 05.04.2010.

Dragi moj Kumajela HSS su uništili Pankretić (sin) i Friščić. Tomćić je gospodin bio i ostao, i dok je on vodio stranku ona je nečemu sličila. Sada služi samo da onih par jadnih zastupnika klimaju glavom HDZ-u ne bi lii skupili koju mrvicu, a na slijedećim izborima nestat će iz parlamentarnog života. Isto kao što su nestali pravaši. Dvije stranke koje imaju i tradiciju i poštovanje i povijest upropastili su nesposobni vođe. Sramota

VL
OB
-obrisani-
15:24 05.04.2010.

Mačak, Možda je prejaka riječ uništavatelj. Ta mu riječ previše daje na značaju. Sjećam se i oca Pankretića. Začetak erozije HSS-a dogodio se 1989., još i prije. HSS je uništila UDBA i slične službe, jer su izabrali one koji imajuju doći na vlast te 1990. god. i s njima su se prošlepali do danas (ovo se ne odnosi na tri zastupnika HSS-a koji su tada ušli u Sabor). Sjećate se samo vulgarnih udbaških kapitalaca Josipa˛&Josipa, da ne spominjemo druge, čiji su oni zastupnici bili? Tomčić, Friščić i pridruženi, samo su dovršili eroziju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.