Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Iz kioska opljačkano više desetaka tisuća kuna, dvojac iznuđivao novac

kiosk
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
03.02.2014.
u 10:29

Maskirani muškarac se, nakon što mu je 24-godišnjakinja predala novac, udaljio u nepoznatom smjeru.

Nepoznati je maskirani počinitelj sinoć uz prijetnju oružjem od 24-godišnje uposlenice kioska u ulici Bana Josipa Jelačića u najstrožem središtu Vinkovaca, otuđio više desetaka tisuća kuna.

Maskirani muškarac se, nakon što mu je 24-godišnjakinja predala novac, udaljio u nepoznatom smjeru.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.

Također, policijski službenici Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, postupajući prema zaprimljenoj kaznenoj prijavi, proteklog vikenda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 46-godišnjakom iz Vinkovaca, zbog postojanja sumnje da su počinili kazneno djelo iznude nad 62-godišnjakom iz Vinkovaca.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni radi stjecanja protupravne imovinske koristi, krajem siječnja ove godine, "uporabom sile i ozbiljnom prijetnjom, zatražili od oštećenog da im preda novčani iznos od više desetaka tisuća kuna".

Protiv osumnjičenih podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru te su nakon završenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>>Prijeteći pištoljem oduzetim zaštitaru opljačkao banku u Balama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije