Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONACIJA

Iz Kine u Hrvatsku dopremljeno još 76 tona medicinske opreme

U Hrvatsku dopremljeno još 76 tona medicinske opreme
Foto: Vlada RH
1/3
27.04.2020.
u 19:07

Uz komercijalno nabavljenu robu od kompanija MEHECO i Sinopharm na letu je bilo i par stotina tisuća zaštitnih maski koje je Hrvatskoj donirala kompanija Sinopharm.

Dodatnih 76 tona zaštitne medicinske opreme potrebne za borbu protiv epidemije koronavirusa dopremljeno je u ponedjeljak u Hrvatsku, šestim po redu izravnim letom kompanije SF Airlines iz Šangaja za Zagreb.

Iz Vlade navode da je u Hrvatsku je stiglo oko 76 tona dezinficijensa, zaštitnih naočala, nazuvaka i veća količina zaštitnih maski.

Uz komercijalno nabavljenu robu od kompanija MEHECO i Sinopharm na letu je bilo i par stotina tisuća zaštitnih maski koje je Hrvatskoj donirala kompanija Sinopharm, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:47 27.04.2020.

Sinopharm donirao par stotina tisuća maski solidarnost u redu ali ipak bi se moglo postaviti pitanje gdje su novci od trošarina ni jedna vlada dosad nije odradila mandat a da te trošarine nisu povećavane pa i više puta, kad je stigla korona medicinsko osoblje nije imalo dovoljno sredstava za zaštitu ni u bolnicama ni u domovima, pa se logično može i postaviti pitanje u što se troše novci od trošarina, jer očito je da se ne troše u ono zašto je i namjenjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije