Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala

Iz izbornog stožera Hrvatskih laburista ukradeno 1500 kuna

provala, laburisti
Hrvatski laburisti
10.10.2011.
u 11:25

Strateški dokumenti koji se odnose na izbornu kampanju nalaze se na drugom mjestu izvan izbornog stožera, dodali su iz stranke.

Tijekom vikenda provaljeno je u izborni stožer Hrvatskih laburista, pri čemu je ukradeno 1500 kuna, izvijestili su iz te stranke na svojoj internetskoj stranici.

Provala je primijećena u ponedjeljak ujutro, kada je pozvana policija koja obavlja očevid.

– Motivi provale još se utvrđuju, za sada je poznato da je iz priručne blagajne za financiranje redovnih aktivnosti otuđeno oko 1500 kuna. Na svu sreću, strateški dokumenti koji se odnose na izbornu kampanju nalaze se na drugom mjestu izvan izbornog stožera, dodali su iz stranke.

Komentara 19

AN
ankicascreiber
11:54 10.10.2011.

strateški dokumenti stranke ne vrijede 1500 kuna, tako da njih nisu morali ni čuvati. Laburisti žele dobiti par mjesta u saboru zloupotrebljavajući strah radnika od bezdušnih političara, kao što HSP zeli ugrabiti par mjesta zloupotrebljavajuči strah od EU. Umirovljeničke stranke su već tako prevarile umirovljenike. Čisti lešinari, iskorištavaju ljudsku patnju za udobne pozicije u saboru, ništa konkretno ne možete napraviti.

BB
bbbk
12:03 10.10.2011.

s obzirom tko je sve ušao u tu stranku dobro da nisu pokrali i više.

KU
kukuriku
14:47 10.10.2011.

..a to je bilo iz \"crnog , bilog ili crvenog \"-fonda??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije