Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ih policija

Iz informatičkog kabineta fakulteta u Iki ukradena prijenosna računala

laptop
VL FOTO
08.03.2011.
u 14:16

U Iki je ukradeno više prijenosnih računala i pripadajuća oprema, a iz ugostiteljskog objekta u Rijeci ukraden je televizor

Između 4. i 7. ožujka za sada nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u informatički kabinet Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki. Iz kabineta je otuđen veći broj prijenosnih računala i pripadajuće opreme. Šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Opatijska policija intenzivno traga za počiniteljem ove teške krađe i otuđenim predmetima.

Riječka policija traga i za nepoznatim počiniteljem koji je u između nedjelje i ponedjeljka otuđio televizor iz ugostiteljskog objekta u Ulici Šime Ljubića u Rijeci u vlasništvu 58-godišnjeg Riječanina. Naime, nepoznati počinitelj provalio je u zaključani ormarić na terasi ugostiteljskog objekta i ukrao televizor čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije