Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjelodnevno slavlje

Iz grobničkog kraja na inauguraciju stiglo osam autobusa

kolinda
Foto: Jakov Novak
15.02.2015.
u 14:02

Posebno smo sretni što je iz našeg kraja

Osam autobusa organizirano je krenulo iz primorsko goranske županije, dva iz općine Jelenje, kako bi prisustvovali na inauguraciji u Zagrebu.

- Posebno smo sretni što je iz našeg kraja. Govor je bio super, odmjeren, racionalan, pozivao je na zajedništvo i ponosni smo na našu predsjednicu,  govori nam Đani Tomišić iz Grobnika.

Malo će proslaviti u Zagrebu pa krenuti u Jelenje gdje se priprema cjelodnevno slavlje.

- Pod dojmom sam njenih riječi, nikoga nije zaboravila, posebno mi je drago što je na početku spomenula branitelje. Ceremonija je bila predivna, kazao je Nikica Maravić, predsjednik općinskog vijeća Jelenje.

>> Sa suzom u očima Grabar Kitarović prisegnula za Predsjednicu Republike Hrvatske

Komentara 17

DU
Deleted user
14:31 15.02.2015.

Svaka čast Grobničani.

OS
osica
14:15 15.02.2015.

Bravo Grobničani." Tako se to dela, saka vam čast". Imate razloga za slavlje , dali ste Hrvatskoj prekrasnu predsjednicu. Živjeli.

NV
novo vriijeme
14:22 15.02.2015.

Čestitke Kolindi na inauguraciji , sjetila se i u prvi plan stavila svoj narod, njegodvu kulturu, potrebe i želje, govor koji je našao put do srca do svakog građanina i dirnu nas jer ona zna......što nas tišti i što spriječevaa napredak Odličan početak mandata,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije