Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Iz EU stiže znatan novac, i iznimno jak poticaj za reforme. Iskoristimo to!

Ovo je povijesni iskorak za Europu, dogodilo se nešto što je donedavno bilo nezamislivo. Financijski paket dogovoren jučer na summitu u Bruxellesu osnažuje Europsku uniju i otvara velike šanse za uspjeh Hrvatske.

Komentari 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:04 22.07.2020.

Iz EU stiže znatan novac, i iznimno jak poticaj za domoljubno odabrane iz 200.bogatih hrvatskih obitelji. Iskoristice to uz Boga i domoljublje!

VL
PE
penelopea22
17:29 22.07.2020.

Ovo meni slici isto kao kada Cigo masta da ce dobiti na loto i pokupovati sve sto pozeli.

VL
PE
penelopea22
17:37 22.07.2020.

Pozivam gradjane da ne slusaju ove bolestine EU gangstera koji su opljackali sve suverene drzave narodima u Europi i ostavili 60 MILIONA radnika na ulici bez posla, to su vam sve njihove bolesne fantazije. Oni vam cente nemaju, a vi riskirate da ostanete bez svojih ustedjevina, posto su njima banke sve bankrotirale, i jedino gdje mogu zagrabiti jos to je u vase dzepove, dragi gradjani, u vase ustedjenive i mirovinske fondove. Sada su nastampali novaca bez pokrica da upumpaju u banke, 1000 miliardi eura, a za te novce vam moraju opljackati nekretnine drzavi i gradjanima, da bi pokrili tu silnu pljacku novaca bez pokrica. Sto znaci da cete vi ostati bez te sacice drzavnih poduzeca sto vam je ostalo i bez svojih kuca i stanova sto ce vam banke oteti u ovrhama posto posla nemate da vracate kredite. Osim sto ce vam prepoloviti javni sektor, rezati place i mirovine, i ostaviti masu ljudi na ulici bez posla u javnome sektoru, posto morate otplacivati te kredite sto ce vam natovariti na grbacu novcima iz budzeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.