Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojstva

Iz dvije pošte odnijeli 180.000 kuna

policija pošta
Foto: Anto Magzan/Pixsell
20.02.2016.
u 13:19

Prvi razbojnički prepad dogodio se oko 12.30 u Susedgradu, kada je u poslovnicu na Podsusedskom trgu upao maskirani počinitelj naoružan vatrenim oružjem

Čak dvije poslovnice Hrvatske pošte orobljene su u petak  na širem području Zagreba, a počinitelji su se dokopali ukupno 180.000 kuna.

Prvi razbojnički prepad  dogodio  se  oko  12.30  u  Susedgradu, kada  je  u  poslovnicu na Podsusedskom  trgu  upao  maskirani  počinitelj  naoružan vatrenim oružjem. Zaprijetio  je  zaposlenicima  u  dobi  od 46 i 31 godinu zatraživši novac. Odnio  je  20.000 kuna.

Sličan scenarij ponovio se i u 19.50 u Sesvetskom Kraljevcu  gdje  su  dvojica  maskiranih  i  naoružanih počinitelja upali u poslovnicu  pošte  na  Dugoselskoj  cesti. I oni su bili naoružani vatrenim oružjem te su zaprijetili zaposlenicima u dobi od 40, 39 i 54 godine. Ovaj  put  plijen  je  bio izdašniji jer su razbojnici odnijeli oko 160.000 kuna.

>>Opljačkana pošta u Zagrebu, policija traga za počiniteljem

>>Zaštitar riskirao život da spriječi pljačku, spasila ga pancirka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije