Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa

Iz crkve u Novim Mikanovcima ukrali pozlaćeni kalež

kalež
Ljiljana Risek/Arhiva VL
19.02.2012.
u 11:10

Očevidom je policija utvrdila da je kradljivac provalio u sakristiju crkve i odnio pozlaćeni kalež s poklopcem te Župu svetog Bartola oštetio za nekoliko tisuća kuna.

NOVI MIKANOVCI - Policiji je prijavljena krađa pozlaćenog kaleža koji se nalazio u sakristiji rimokatoličke crkve Svetog Bartola u Novim Mikanovcima.

Očevidom je policija utvrdila da je kradljivac provalio u sakristiju crkve i odnio pozlaćeni kalež s poklopcem te Župu svetog Bartola oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenog djela teške krađe, navodi se u jutrošnjem policijskom izvješću.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ateista
Ateista
12:01 19.02.2012.

Ne napuhujte. Takav kalež imate u china shopu - sve po 9 kuna!

MI
mirac
14:20 20.02.2012.

Ateista dali vi znate vrijednost jednog kaleža. Neznate da znate nebi pisali takve bedastoće. Nije dobro komentirati o stvarima u koje nismo upućeni. Uvijek izazovemo gnijev i povrijedimo osobe koje znaju vrijednost i težinu samog dijela. Stoga bi bilo poželjnoo da se ispričate katoličkom vjerničkom puku i manje omalovažajte ono što drugi poštuju. Kaleži se nekupuju tamo gdje ste uvjereni da su kupljeni. To može samo vama da posuži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije