Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijani 31-godišnjak

Iz čista mira pretukao starca (82), slomio mu rame i nadlakticu!

policija, uhićen
Marko Mrkonjić/Pixsell
13.06.2013.
u 12:26

Sukob se dogodio u 19.20 sati pred očima nekoliko prolaznika, a napadača koji je imao 1,16 promila alkohola u krvi policija je privela ubrzo nakon napada.

Ničim izazvan pijani 31-godišnjak pretukao je u srijedu 51 godinu starijeg muškarca I. K. (82) u centru Zagreba u Preradovićevoj ulici, a u napadu mu je slomio rame i nadlakticu. Sukob se dogodio u 19.20 sati pred očima nekoliko prolaznika, a napadača koji je imao 1,16 promila alkohola u krvi policija je privela ubrzo nakon napada.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u traumatološki odjel bolnice Sestara milosrdnica. Nad napadačem se trenutačno provodi kriminalističko istraživanje nakon kojega će biti poznato više detalja o samom motivu.

>>Pijan prijetio majci pa bratu: Sasjeći ću te sjekirom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije