Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gss u akciji

Iz 9 metara duboke jame na području Stankovaca spašen pas

pas
GSS
17.08.2013.
u 18:10

Vjerovat ćemo da je pas sam upao i kad se sam vrati kući da će ga gazda prihvatiti jer ono drugo, da je namjerno bačen, ne možemo ni zamisliti – istaknuli su iz GSS-a.

U subotu u 10.20 sati HGSS Zadar zaprimio je dojavu da se u jami u blizini Bile Vlake, na području Stankovaca čuje pasji lavež. Iz Zadra su poslana dva spasioca koja su izvukla psa van. Nakon sto je izvučen iz jame Golubinka, kako mještani zovu ovu devet metara duboku jamu, pas je napojen i pušten na slobodu. Akcija je završila u 12.40 sati.

– Vjerovat ćemo da je pas sam upao i kad se sam vrati kući da će ga gazda prihvatiti jer ono drugo, da je namjerno bačen, ne možemo ni zamisliti – istaknuli su iz GSS-a.

>>Spasili muškarca kojem je oboreno drvo slomilo nogu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije