Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedini kandidat

Ivo Žinić i dalje na čelu HDZ-a Sisačko-moslavačke županije

Ivo Žinić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
13.05.2016.
u 10:54

Nakon reizbora Žinić je istaknuo kako želi zadržati kontinuitet u radu te ojačati stranku, ali i pomladiti je te modernizirati.

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sinoć je jednoglasno, kao jedini kandidat, ponovo za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije. Od 315 pozvanih izaslanika Izbornoj skupštini nazočilo je njih 253.

Nakon reizbora Žinić je istaknuo kako želi zadržati kontinuitet u radu te ojačati stranku, ali i pomladiti je te modernizirati. 

"Želim nastaviti kontinuitet djelovanja stranke. U ovih dvije godine uspjeli smo ostvariti dobar dio zadanih ciljeva i vratili smo vlast u županiji nakon više od devet godina. Na nekim razinama, gradovima i općina, uspjeli smo već sada osvježiti stranku s mladim ljudima. Isto to želim i na županijskoj razini." - rekao je Žinić nakon izbora. istaknuo je i kako će nastojati ojačati poziciju HDZ-a Siska i Županije prema središnjici stranke kako bi se izborili za projekte.

Na skupštini je jednoglasno izabrano i 39 članova Županijskog odbora, pet članova Nadzornog odbora i 41 izaslanik za 17. Opći sabor HDZ-a.

>>HDZ objavio imena svih kandidata za pozicije u vrhu stranke

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olala
17:07 13.05.2016.

Ma izabran pravi pošenjačina,pitajte na njegovom bivšem radnom mjestu kako je bio pošten (Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje) tu su se mlatile pare,samo nitko nema muda pokrenuti to pitanje!!!!Ovo je samo šteta HDZ-u jer će mu sve više padati popularnost a onda postanu upitni i izbori!!!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:40 13.05.2016.

Najveći uspjeh župana Žinića je postepeno ukidanje svih projekata razvoja županijske bolnice. To je poklon Žinićevih domoljuba sisačko-moslavačkoj županiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije