Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivo Sanader nije zatražio povratak u Sabor

ivo sanader
Marko Prpić/Pixsell
15.01.2010.
u 19:55

U uredu predsjednika Sabora Luke Bebića nije zaprimljen zahtjev bivšeg premijera Ive Sanadera da mu se aktivira zastupnički mandat na što od danas ima pravo.

U HDZ-u neslužbeno kažu da im stižu informacije da Sanader neće ni tražiti da mu se omogući povratak u Sabor, ali dodaju i da oni, bez obzira na njegovu odluku, imaju osiguranu stabilnu parlamentarnu većinu.

>>Sanader se može vratiti kad poželi – u ovom sazivu Sabora


>>Sanadera čuvaju još pola godine jer je najnepopularniji političar u državi

Sabor se, inače, okuplja 27. siječnja, kad nakon zimske ustavne stanke počinje sjednica koja će potrajati do 26. veljače. Predsjedništvo Sabora organizacijske će pripreme obaviti sljedećeg utorka.

Komentara 21

OB
-obrisani-
09:26 16.01.2010.

Sanader je napustio tonuci BROD NEOPROSTIVO

DU
Deleted user
22:25 15.01.2010.

ubrzo će u Sabor da stekne imunitet, grije mu se stolac u Lepoglavi ...

MO
mohikanac
01:32 16.01.2010.

Viđe sirovine na slici - DUCHE DUCHE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije