Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HYPO
Povratak na članak

Svjedok: Moj rođak Eugen Laxa bio je stvaran čovjek koji nije vjerovao u politiku HDZ-a

Sanaderova obrana tvrdi da se netko iz Hypo banke predstavljao kao Eugen Laxa ne bi li izvukao taj novac, no Kurelec je u svom iskazu kazao da je njegov rođak na kraju 2. svjetskog rata napustio bivšu državu. Živio je od tada u Brazilu, no 1990. ponovno je došao u Hrvatsku ne bi li pronašao grobove nekih članova svoje obitelji.

Komentari 3

DU
Deleted user
16:09 27.03.2018.

predsjednik hdz-a, prvi među jednakima...

VL
ON
ON
17:30 27.03.2018.

Pročitavši ovj članak nisam mogao zaklučiti kakva je ovo predstava,krimi ,ludnica ili sudnica ili sve u jednom,Imaju namjeru nas koji se predstavljamo kao Hrvati a ne domoljubi potpuno izlude.Jako me čudi naš večernjak.Kad pročitam jedan članak,zna se šta je tema,štaa ideja a šta zaključak.Ovdje ništa neviđoh.

VL
Avatar Ronin
Ronin
18:41 27.03.2018.

Ovakvu državu i pravosuđe ne bi ni Max Bunker mogao zamisliti i to u svojim najluđim snovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.