Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križaljka

Ivka iz Inkasatora odlazi u Čistoću, v. d. će biti Nikola Rogoz

'19.08.2009., Karlovac - Brojni gradjani zale se na racune za dugovanja koje su dobili od inkasatora.  Photo: Kristina Stedul Fabac/Vecernji list'
'Kristina Stedul Fabac/Vecernji l'
14.09.2012.
u 11:13

Dosadašnji direktor Ivka u Čistoći će raditi na mjestu voditelja projekata, prije svega sanaciji Ilovca. Vesna Ribar zamijenit će Rogoza.

Dosadašnji direktor gradske tvrtke Inkasator uskoro će biti razriješen te dužnosti. Ide na novo radno mjestu u karlovačku Čistoću gdje će biti zadužen za vođenje projekata, prije svega sanacije odlagališta otpada Ilovac.

Za v. d. direktora Inkasatora bit će izabran Nikola Rogoz, kojeg će pak na njegovu dosadašnjem mjestu u Gradu zamijeniti Vesna Ribar. Najnovija je to kadrovska križaljka koju je najavio karlovački gradonačelnik Damir Jelić. Iako se osim o Ivkinoj govorilo o smjenama još nekih direktora gradskih tvrtki, one se zasad ipak neće ostvariti.

 – Drugih strateških promjena ne bi trebalo biti – poručio je Jelić. O Ivkinoj smjeni s čelnog mjesta Inkasatora govorilo se već neko vrijeme. Osim narušenih međuljudskih odnosa, govorilo se i o nekim nezakonitostima u radu. Međutim, kako je objasnio karlovački gradonačelnik, to se nije pokazalo točnim.

 – Nije jednostavno biti direktor ili ravnatelj. Natječaj za novog direktora tvrtke trebao bi biti raspisan tijekom ovog mjeseca. Iako postoji minus od oko 400 tisuća kuna, vjerujem da će Inkasator godinu završiti pozitivno. Ni s ostalim gradskim tvrtkama, osim Radio Karlovca, po tom pitanju ne bi trebalo biti problema – rekao je gradonačelnik Jelić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:53 14.09.2012.

Rogoz dolazi da uvjeri vlasnike stanova da potpišu ugovor sa toplanom i nagovori ih da kupe razdjelnike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije