Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju se dobavljači
Povratak na članak

Agrokor potvrdio: Ivica Todorić potpisao standstill aranžman

Početkom idućeg tjedna usuglasit će se sve ono što je ostalo, rečeno je nakon jučerašnjeg sastanka dobavljača Agrokora i banaka

Komentari 14

Avatar megatronman
megatronman
14:06 02.04.2017.

Pa da. Opet će građani kroz poreze i prireze plaćati megalomaniju jednog poduzetnika. Mogao je I.T. stati na jednoj firmi. Da je ostao na Konzumu danas ne bi imao dugove. To se nažalost događa no ova nazovi država radi ono što ne bi smjela: spašava ga umjesto da se lijepo primjeni Zakon o stečaju. Stotine firmi s ljudima a koje su propale u stečajnom postupku sada itekako mrze Agrokor. Po čemu je radnik Agrokora bolji od drugih?!

VL
DU
Deleted user
16:47 02.04.2017.

Pa nisu kupci prizvali ni ruske ni druge banke, to je učinio vlasnik svojim neznanjem, megalomanskim širenjem ali i uz iznimnu podršku onih koji su kategorički tvrdili da nema poreznih dugova, i zaista na Listi dužnika nema Agrokora, kad tamo,, dužni do boli. I sad bismo i opet mi trebali sanirati razne "Dubrovačke" i ine banke?

VL
DU
Deleted user
12:34 02.04.2017.

Šteta da ovaj Todorić nije Hercegovac i da mu otac nije bio ustaša, što bi "naši" ljevičari dali za to.

VL
Avatar navijač
navijač
16:25 02.04.2017.

I Todorić i dugovi će otići ali ako nam se uvale Rusi u privredu nitko ih više neće istjerat.

VL
DU
Deleted user
16:43 02.04.2017.

U svim raspravama, analizama i td. nitko nije pokazao ni truna brige za nas, potrošače u smislu da se teret tih, više nego očiglednih pogodovanja dotičnom, ne prevali na nas. Ali, potrošači znaju kupovati u drugim trgovinama, pa neka see o dotičnom i njegovim problemima i dalj ezdušno brine kompletna državna uprava.

VL
AN
antonelić
19:52 02.04.2017.

iz povjerljivih izvora bliskih kulmerovim dvoru saznajemo da je ivica bio spreman u subotu potpisati časni otpust, ali ga je bolila glava pa je to učinio tek danas ... vrlo važna činjenica koja ukazuje na nešto : nigdje nema kolinde ... a samo ona može riješiti aferu agrokor ( kao što je nedavno rješila zagađenje u slav. brodu ) ... neki govore da će u irskoj među mladim hrvatima tražiti financijsku pomoć za ivicu todorića ... njezina je ideja da mladi mogu ostati u irskoj ako budu slali eure u hrvatski proračun ...

VL
Avatar crv od porculana
crv od porculana
16:42 02.04.2017.

VELEIZDAJNIK TODORIĆ, rusi bez ispaljenog metka dobili baranju, strateške firme , nekretnine po cijeloj hrvatskoj, sada ćemo morati učiti čirilicu i govoriti i pisati ruski, lude li države

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
07:56 03.04.2017.

Ostaviti mu helikopter,jahtu i dvorac ?

VL
GE
generacija57
19:19 02.04.2017.

Molim DORH da sankcionira poreznike koji nisu radili svoj posao i blokirali Agrokor zbog neplaćanja PDVa.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:10 02.04.2017.

Ivica Todorić je pravi hrvat i on zaslužuje da uz Boga i domoljublje ostane vlasnik Agrokora i svoje milijunske imovine jer je sve stvoril na pravi hrvatski način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.