Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opleo po premijeru

Ivica Todorić oglasio se nakon podizanja optužnice

Ivica Todorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
03.09.2019.
u 12:51

Cilj ovakvog djelovanja je da se skrene pozornost s najveće političko kriminalno korupcijske afere u Republici Hrvatskoj koja i danas traje, napisao je Todorić

Nakon što je zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv Ivice Todorića i još tri osobe, tereteći ga da je plaćanjem fiktivnih savjetodavnih usluga švicarskoj tvrtki svoj bivši koncern Agrokor oštetio za 1,25 milijuna eura, na svom blogu oglasio se i bivši šef Agrokora.

"Najnoviji potezi DORH-a, nedvojbeno po nalogu Andreja Plenkovića i njegovih poslušnika, otkrivaju (po tko zna koji puta) sav jad njegovog urušenog režima. U očajničkoj želji da svima nama ponovno ponovi mantru kako je otimačina, pljačka i uništavanje Agrokora junački legalni potez, ponovno koristi pravosudne institucije čiji su zaključci u objavljenim optužnicama u najmanju ruku netočni i zasnovani na insinuacijama.

Samim time bit će i jednostavno pobiti na sudu iako sam potpuno uvjeren da su lažne optužbe pobijene već u prethodnim fazama izvida i istrage. Nažalost, potpuno je jasno da je takav način shvaćanja politike i moći itekako stil Andreja Plenkovića koji koristi cjelokupni represivni aparat za eliminaciju političkih protivnika i prikrivanje epske pljačke u Agrokoru. Skupina njegovih odabranika, uz obilno političko sponzorstvo premijera Plenkovića, u vlastite je džepove strpala stotine milijuna eura nepripadne imovinske koristi. Stoga i ne čudi da se svih koji ne dopuštaju da se taj kriminal zaboravi rješava po poznatom receptu iz svoje političke platforme - kaznenim progonom za nepostojeća protuzakonita djela. Ali Borg, Lex Agrokor, odabir savjetnika, roll up kredit i deseci drugih Plenkovićevih marifetluka se neće zaboraviti! Cilj ovakvog djelovanja je da se skrene pozornost s najveće političko kriminalno korupcijske afere u Republici Hrvatskoj koja i danas traje, napisao je Todorić.

Optužnicom su, neslužbeno se doznaje, uz Todorića obuhvaćeni Ante Huljev, Piruška Canjuga i jedna austrijska državljanka.

Video: Izjava Ivice Todorića nakon presude u Londonu

Ključne riječi

Komentara 10

NE
nemanatrag
13:13 03.09.2019.

Kakav ćaća takav i sin...

HO
horton
13:12 03.09.2019.

Todoriću, vrati se u mišju rupu i ne podsjećaj kako još nisi u zatvoru. Nisi najgori pljačkaš ove države, ali bi već uništavanje hrpe malih poštenih poduzetnika neplaćanjem bilo dovoljno da završiš u zatvoru, a to je tek manji dio tvojih muljaža. Hvala Rusima, jer da nije bilo njih, tvoj pad nikad ne bi započeo.

Avatar Syssko
Syssko
13:10 03.09.2019.

Gazdu su pustili u London, tamo je onih opranih 50 milijardi u 25 godina podijelio svim zasluznim politicarima,inspektorima,kooperantima i ostalima a zauyvrat ce dobit DOZIVOTNO sudjenje kao predstavu za javnost a post/mortem presuda jednog mrtvaca nece previse uzbudjivat. Sanaderu sude e za 10 milijuna 10 godina, koliko ce ovome tek.... NAROD IZABRAO i sutra bi opet lopine birao! U konkurenciji lopovluka,laži i obmana svih prethodnih vlada ova Plenkovićeva vlada ima više putra na glavi od svih zajedno a vidi vraga nakon ministarskih afera njima podrška porasla! USOTALOM, šta mislite zašto se LEX-Agrokor pisao? Mislite da je stvarno za spas radnih mjesta? Pa zaboli neka stvar ove lopine za ikog od nas, oni su taj zakon morali napisat jer se previše TALASALO oko Agrokora kako bi ONI i samo ONI mogli ordinirat svim procesima oko rekonstrukcije i sanacije Agrokora jer zamislte da su došle neovisne inspekcije, netko izvan te mreže lopovsko-uhljebarskog miljea koji su 25 godina razvijali, pa da samo 2,3 imena izađu sa vrha http://xn--zlo-hqa.org/ u javnost bilo bi deseci i deseci bivših premijera,političara,direktora kooperantskih tvrtki na udaru a ovako će oni pokoju kolateralnu žrtvu izbacit, ribicu-giricu i zamazat oči svima, pa samoDalić i BORG su u 6 mjeseci POLA MILIJARDE kuna izvukli za toboćnje "konzultacije" ma taman da su na zlatnim arcima sve to pisali, sva izvješća nebi toliko koštalo, dapače, Plenković je osobno Dalički dao dozvolu pisanja LEX zakona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije