Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijječ suda

Ivica Šitum: Po pravdu ćemo morati u Europu

šitum
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.09.2015.
u 11:00

Udruga “Hrabro dijete” iza sebe ima ljude koji utječu na sudove u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški, tvrde roditelji male Nore

Nakon što je Sud odbio njihov zahtjev da im udruga “Hrabro dijete” plati preostalih 4,39 milijuna kuna prikupljenih u humanitarnoj akciji za njihovu tragično preminulu kćer Noru, Ivica Šitum i Đana Atanasovska kazali su kako ih ta odluka ne iznenađuje.

Prema njihovim riječima, otprije je poznato da udruga “Hrabro dijete” iza sebe ima ljude koji utječu na sudove u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški te koji svakodnevno lobiraju za njihove interese u Saboru RH. Najavili su i nastavak borbe pravnim sredstvima.

– Znam da je u Hrvatskoj besmisleno tražiti zakonito rješenje, ali vjerujem da ćemo ga naći negdje u Europi. Bit će to još jedna pljuska hrvatskom pravosuđu – rekao je Šitum.

Dodao je i kako je na nepravilnosti u ovom slučaju upozorio Transparency International, a u tijeku je i snimanje dokumentarca za koji je zainteresirana jedna globalna televizijska mreža. Sve će to, istaknuo je, dati ružnu sliku o Hrvatskoj u svijetu.

Na zahtjev udruge “Hrabro dijete” da joj se ispriča zbog klevete, Šitum je odgovorio da će njegova isprika biti u obliku novih pisanih dokumenata i dokaza o onome za što je tereti.

>> Novac od akcije za Noru ostaje udruzi Hrabro dijete

Komentara 18

BL
blukac3
11:20 28.09.2015.

Vi ste nezahvalni,zbog neimanja novca obratili ste se udruzi Hrabro Dijete koje je za vas i vasu sada preminulu kcer sve organizirala i prikupila sredstva za lijecenje a za koje ste znali da ne daje 100% rezultate da ce Nora je Fora biti izlijecena.Kako se je dogodilo to,ostala su neutrosena sredstva koja ce biti utrosena za drugu djecu.Vi ste trebali onda sami osnovati udrugu i prikupiti sredstva za Noru,a ne se obracati drugome za pomoc.Cijena smrti vase Nore je 4,39 milijuna kuna. To priznajte javno i ja cu vam dati taj iznos,ali recite da prodajete smrt svoga djeteta za 4,39 milijuna kuna.

DU
Deleted user
11:48 28.09.2015.

Dno dna

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:36 28.09.2015.

sramota od ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije