Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV STUDIO VEČERNJEG LISTA
Povratak na članak

Ivica Puljak: Razgovaramo sa Strankom s imenom i prezimenom, pozvali smo ih na pregovore

Voditeljica emisije je novinarka Lana Kovačević

Komentari 4

Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:34 05.06.2020.

Ovaj prodavac magle koji misli da je sve nastalo slucajno iz nicega se uvijek pojavi u medijima pred izbore. Pitam se tko ga gura i placa. Ove dane bi se mogla u medijima pojavit i ljepsa (citaj manje ruzna) polovica njegove stranke.

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
15:41 05.06.2020.

OPG PULJAK i stranka sa imenom i prezimenom ! Jadna nam majka . Trebalo bi ignorirati sve koji su do sada vodili osobnu i jalovu politiku te izabrati prave koji su sve što imaju stvorili vlastitim radom a ne pljačkom !

VL
ZW
zweistein
17:01 05.06.2020.

jel rek'o da je naš'o "hiksov bozon"

VL
WA
wannabenovinari
15:27 05.06.2020.

Mislio sam vam dati glas, ali se jako dvoumim otkad sam saznao da će se na listi Pametno i Fokusa kandidirati i Davor Huić. Slučajno sam pročitao članak u Novostima 'Koga siše Davor Huić' i taman da većina napisanog nije istinita, ono malo što je mi je dovoljno da baci blato na ideale na koje se Pametno i Fokus pozivaju. IMO, Huić vam nije trebao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.