Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ivica Pančić postao predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati

Pančić je pljusnuo svoju bivšu stranku SDP rekavši da je i SDP požderala "sanaderizacija"
08. prosinca 2010. u 20:00 12 komentara 20 prikaza
pančić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Bivši Račanov ministar branitelja Ivica Pančić vraća se na političku scenu. Na večerašnjoj izbornoj skupštini postao je predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati.

– Borit ćemo se protiv svakog ekstremizma, ali i populizma kojim su inficirane sve stranke, a koji će se tek doći na vidjelo u ovoj predizbornoj godini. Ono što mi nudimo je otklon od HDZ-a, a s druge strane od četveročlane Kukuriku koalicije. Ono što želimo je promijeniti model klijentilizma koji danas dominira svim strankama.

– Dok danas svi govore o reformama, ja sam ih kao ministar provodio, no, zanimljivo, tada su me prozivali izdajnikom samo zato što sam rekao da moramo trošiti onoliko koliko imamo – rekao je Pančić.

– Dok su svi bili opčinjeni Sanaderom, ja sam iz saborskih klupa rekao da je Sanader glava korupcijske hobotnice. Tada su me tužili za klevetu isti oni koji danas o Sanaderu govore što sam ja govorio već tada – dodao je novoizabrani predsjednik stranke Hrvatski socijaldemokrati.

Pančić je pljusnuo svoju bivšu stranku SDP rekavši da je i SDP požderala "sanaderizacija" jer, kako tvrdi, politiku SDP-a tada su krojile PR agencije koje su već onda odredile tko će biti lider.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • utatica:

    piccolo, imamo mi i pravaše Ruže Tomašić, pa HSP, pa HSS, sve vrhunske stranke, šta će nam crveni kmeri na vlasti, pa nismo veslo sisali

  • piccolo:

    Iskreno i ovo je nešto, Lesar, pa Darinko Kosor, pa evo i ova Pančić. Dakle nemoramo samo o ADZ-u i SKH razmišljat

  • 1st-opinion:

    Uskoro cemo vidjeti dali je njima stalo vise do nacionalnih interesa do sosbnog boljitka.