Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osniva inicijativu

Ivica Pančić: Zoran Milanović je grobar SDP-a. Za sve je kriv Mate Granić

pančić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
13.03.2015.
u 10:50

Najavio je i kako će se utemeljenje Inicijative za spas hrvatske ljevice održati u narednih 10-tak dana u Vukovaru

Ivica Pančić, osnivač Inicijative za spas hrvatske ljevice i bivši član SDP-a i nekadašnji ministar branitelja na svom je Facebook profilu kritizirao  vodstvo stranke za koje tvrdi da uništava hrvatsku ljevicu.

 – Zoran Milanović je grobar SDP-a, ali to je izbor njihova vodstva i članova, na koji se ne može utjecati. Međutim, mi – lijevo orijentirani pojedinci, koji smo od samog početka upozoravali na pravi karakter Milanovića i njegovih pobočnika, ne smijemo dopustiti uništenje cjelokupne hrvatske ljevice i trajnu kompromitaciju lijeve ideje – napisao je Pančić.

Smatra da "ljevica ne smije biti sinonim za korupciju, klijentelizam, politički primitivizam i nasilje".

 – Upravo na tim osnovama se temelji današnji SDP pod vodstvom njezina predsjednika. Zastupamo stav da se istinska ljevica temelji na idejama slobode, pravde, solidarnosti i jednakosti, što je i jedino čvrsto jamstvo izgradnje Hrvatske kao moderne, demokratske, pravne, socijalne i gospodarski napredne države – navodi se u objavi.

Najavio je i kako će utemeljenje Inicijative za spas hrvatske ljevice održati u sljedećih 10-ak dana u Vukovaru.

Na svom se Facebook profilu osvrnuo i na Matu Granića kojeg smatra 'krivcem za sve'.

 – Za sve je kriv Mate Granić. Upravo će on, tako kažu, nakon Tuđmanove smrti, uputiti zabrinutog Z.M., koji je vjerno služio Tuđmanovu režimu u Ministarstvu vanjskih poslova, da se učlani u SDP. A ako je dosljedan u svojim namjerama, onda i projekt Kolinda – predsjednica za cilj ima uništenje i HDZ. U tom slučaju, pola mu je oprošteno – piše Pančić.

 

>> HDZ se s ljevice i iz 'regiona' napada kao i 90-ih kad je uvjerljivo pobjeđivao

Komentara 58

Avatar comparator
comparator
10:04 13.03.2015.

Svi vi SDP-ovci ste grobari Hrvatske.

IV
ivica.vranjic
10:31 13.03.2015.

Ima zuljeve na desanki pa se prebacio na ljevanku!

AJ
ajmo
10:32 13.03.2015.

Sad je ljevica naje... taj nemože vodit kafanu a kamoli ljevicu . Osobno nemam ništa protiv jer me ljevica ne zanima ali bježte od tog razroka nije kvalificiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije