Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto se međimurski model ne preslika na Hrvatsku?

Najuredniji su platiše poreza, razvrstavaju otpad, i najmanji zaseoci imaju struju, vodu i plin

Komentari 6

ZZ
Zvir Zvirek
20:04 05.03.2018.

Zakaj nie? Prosto je kak bažul. Zato kaj Hrvatskom več ne vladaju Kajkavci nego Balkan. Pa se uvodi balkanski model i stvarja se išče jena balkanska nacija. Kajkavce nesu nikaj pitali. Međimorci su pak Srednja Evropa, i to je kaj nosi Međimorje dok so se političari i tam vre zdavnja priložili novem navadam, i prešli v kmetiju služit novem gospodarom presvetlem.

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
21:37 05.03.2018.

Slusam Bujica i citam komentar. S tem se popolnoma ne strinjam u potpunost ne, vendar se strinjam 100%, da je Medumurje sijajni primer za celotno Hrvatsku. Lijepo je prebrati pravi Hrvatski jezik namesto vlachoturski. Bok stari i lijep pozdrav iz Nijemacke

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:10 06.03.2018.

Općenito se podcjenjuju i ismijavaju sjeverni, kajkavski krajevi. A Hrvatska ne može biti Sjever jer bi Hrvati samo željeli turizam, turizam, turizam i još malo mlaćenja prazne slame oko ekološke kvaziosviještenosti. Oni bi netaknutu prirodu sa ogromnim hotelima koji kanalizaciju ispuštaju u more, odnosno u Plitvička jezera. Ne daj Bože da se izgradi kakva industrija, to bi značilo da se mora raditi 12 mjeseci u godini, što bi također značilo da nema više 9 mjeseci razmišljanja o politici, klapi i ostalim glupostima.

VL
PR
prigorka
08:10 25.03.2018.

Gdje se radi posteno ,tu se ide naprijed

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:55 06.03.2018.

Vse to je lepo in obsirno opisano v zadnjih dveh oddajah v Bujici. Obe zasebni, strokovni, financniin in politisch-ideologische. Gospoda Hasanbegovica in Mamica prinasajo stvari do tocke 1: 1! Vse ostalo je namenjeno Cutilerovemu nacrtu ali nacrtu Vance-Owen in nacrtu Owen-Stoltenberg. Vsi, ki so jih podpisali samo Hrvati. Toliko, da bi selna prazen sij. Vendar pa obstajajo tudi popolni konkretni vodje Mobitel in e-posta. Ili mozda Hrvatska pjesma kad place Slavicek, ne.Bok in svako dobro

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.