Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv na odgovornost

Ivić: HNK Osijek nije mjesto za cirkus zvan Sabor HDSSB-a

sisljagic hdssb (1)
Krunoslav Petrić/Pixsell
09.10.2010.
u 14:33

Dodao je kako HDSSB sotoniziranjem HDZ-a pokušava prikriti strah jer je "neminovan raspad te stranke i brisanje s političke scene".

OSIJEK - Zgrada HNK Osijek nije prostor za cirkuske predstave, kakva je održana u petak pod nadzivom Sabor HDSSB-a. Riječ je o trećerazrednom cirkusu kakvom nije mjesto u Osijeku, nego u palankama poput Mrduše Donje - poručio je čelnik županijskog HDZ-a Tomislav Ivić. Zbog "govora mržnje u hramu kulture", na odgovornost su HDZ-ovci pozvali i upravu HNK.

- Kvalifikacije fašistoidni, antihrvatski, plaćenički meidji, politički progon, vraćaju nas u 1948. i vremena za koja smo mislili da su za nama. Umjesto da se bave stvarnim problemima, nezaposlenošću po kojoj je ova županija treća u Hrvatskoj, bio je to skup naricanja nad sudbinom jednog čovjeka, usput pravomoćno osuđenog za ratni zločin - kazao je Ivić.

Tu presudu, dodao je, HDSSB i njezini dužnosnici ne samo da ne priznaju, nego "sudjeluju u neviđenom skandalu pokušavajući podmititi suce Vrhovnog suda" i usput biraju "glavnog aktera tog skandala za glavnog tajnika stranke".

- Žalosno je da se jedinim istinskim zaštitnicima dojstojanstva Domovinskog rata proglašavaju razni kapetani JNA, agresorske vojske. I da o općenacionalnim interesima pričaju oni koji ne priznaju ustavnopravni poredak RH - rekao je Ivić, dodajući kako HDSSB sotoniziranjem HDZ-a pokušava prikriti strah jer je "neminovan raspad te stranke i brisanje s političke scene".

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
17:28 09.10.2010.

Ovo nije novinski članak nego politički pamflet. Puna podrška Glavašu i toj stranci a protiv HDZa u ime kojega je Sanader poveo hajku protiv Glavaša, Slavonije, Domovinskoga rata .... hrvatstva ...

HO
holborn
15:09 09.10.2010.

Tako je, Ivicu! A sto je tek s generalima JNA Tudjmanom, Spegeljem, Tusom, Cervenkom, Stipeticem, Bobetkom... Jesu li i oni casnici agresorske vojske JNA kao sto je Sisljagic kapetan? Argumentum ad hominem...

OB
-obrisani-
16:10 09.10.2010.

Pa šta da nije? Nije ni Hrvatska cirkus sabora HDZ-a pa vi opet non-stop izvodite cirkus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije