Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Ivanec šokiran ubojstvom žene (70): 'Sin je rekao da je neda u dom jer mu je mama, a ubio ju je'

Ivanec: Zgrada u kojoj je ubijena 70-godišnjakinja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
13.03.2023.
u 23:59

Susjedi i obitelj šokirani su nakon što je otkriveno kako je tijelo žene (70) pronađeno u stanu u Ivancu ove nedjelje. Policija je privela sina

Tijelo 70-godišnjakinje pronađeno je ove nedjelje u stanu u Ivancu, a policija je dan nakon privela i muškarca, sina žene, kojeg se sada sumnjiči da je majci nanio višestruke ozljede po glavi i tijelu te je usmrtio. Susjedi i obitelj su šokirani ovim tragičnim događajem.

- Ja to ne mogu vjerovati. Da bi moj nećak ubio majku. Dobro su se slagali. Zadnji put sam kod njih u stanu u Ivancu bio prije mjesec dana. Tad sam došao jer me nećak Mario zvao da dođem po stolnjak. Bio sam tad malo sa sestrom koja je sjedila za stolom. Strašno mi je to sve. Druga sestra me nazvala te mi je rekla da ju je Mario nazvao i rekao joj da je majku našao mrtvu nakon što se vratio iz šetnje. Došli su tad Hitna i policija. Dalje vam ništa ne znam - ispričao je za 24sata Dragutin Bogadi (58), brat preminule Đurđe Komes. 

- Đurđa je moja najstarija sestra. Imala je moždani nakon kojeg je ostala slijepa i teško pokretna. Žalila se na svoju nemoć, ali... Ne mogu vjerovati da je ovako završilo - dodao je. Vrata stana zapečatila je policija, a većina stanara izbjegavala je uopće izaći na stubište.

 

- Ma ne mogu vjerovati da se tako nešto moglo dogoditi. Nikad nismo čuli nikakvu viku ni galamu, a kamoli svađu iz stana iznad. Koliko sam čula od drugih, on je bio jako požrtvovan i nije želio majku smjestiti u dom, nego se o njoj brinuo. Da bi takva osoba mogla ubiti majku, ne mogu vjerovati - ispričala je jedna susjeda koja živi kat ispod obitelji Komes. Drugi susjed pak govori kako je baš nedavno razgovarao s njenim sinom, dodajući kako nitko nije čuo nikakvo lupanje ili vikanje.

-  Imala je sina jedinca. Njen muž je umro prije deset godina. Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla i ušla u njezin stan. Nikad ranije nismo vidjeli policiju kod njih niti čuli da je bilo nekakvog nasilja. Kako je bila bolesna, trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom, gdje će imati stalnu medicinsku njegu. Mi smo im pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomisao, iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: 'Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama'. A onda smo saznali da su njega uhitili. Ma užas - tužno govori susjed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije