Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav i nova frizura

Ivana Paris ima novu frizuru

Ivana Paris
Danilo Pavletić/Pixsell
22.01.2010.
u 11:41

Poput većine poznatih djevojaka s naše estrade, i manekenka Ivana Paris skratila je svoje lijepe smeđe uvojke. Novu frizuru pokazala je na otvaranju rječkog kluba Boa.

Trendu kratkih frizura poklekla je i Ivana Paris. Nakon Lane Klingor, Lane Pavić i ostatka poznatih djevojaka s naše scene, i manekenka Ivana odlučila je drastično skratiti svoje uvojke.

Novu frizuru je pokazala sinoć na otvorenju kluba Boa u samom središtu Rijeke. Na otvorenje koje je vodila Ivana došao je i njezin dragi Dino Bubičić koji se više ne odvaja od svoje ljubavi.

Novootvoreni klub posjetili su gotovo svi bivši stanari reality showa Farma, pa su se na zabavi tako našli Marina Perazić, Alen Macinić, Hana Hadžiavdagić, Simona Gotovac i Mario Mlinarić. Ovaj događaj nije propustio ni sveprisutni par Nikolina Pišek i Kiki Curavić.

Komentara 1

CR
crocro
13:35 22.01.2010.

Bože tko sada ovu gura u navodnu \"popularsnost\". Tko nju promovira, tko je ona, što je napravila za Hrvatsku da pišu i dive se čak i uvijku njezine frizure. Daj joj ocijenite nokte na njezinoj lijevoj nozi i o tome odmah opteretite HR javnost da je mora pratiti i ubuduće, da mora narod znati tko je ona, i da joj se narod mora diviti. I molim novinara da nas odmah izvjesti čim stavi druge naušnice. Bože gdje smo mi to, pomozi nam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije