Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ivana Gagro i Anja Karić najbolje na natjecanju zdravstvenih škola

Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola održano je u Srednjoj školi u Bedekovčini
13. travnja 2012. u 15:40 0 komentara 4 prikaza
natjecanje
Foto: Sabina Sviben/VLM

U Srednjoj školi Bedekovčina održano je Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola "Schola medica 2012.", odnosno 17. državno natjecanje u programu medicinska sestra i medicinski tehničar i 14. državno natjecanje u programu fizioterapeutski tehničar. Na natjecanju u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i SŠ Bedekovčina sudjelovale su 24 zdravstvene škole iz cijele Hrvatske.

Prvo mjesto u programu medicinske sestre pripalo je Ivani Gagro iz Medicinske škole Osijek, pod mentorstvom Jasenke Vujanić. Drugo mjesto među medicinskim sestrama osvojila je Adriana Luketić iz Medicinske škole Karlovac pod mentorstvom Marije Prebeg-Starešinčić, a treće Maja Vukić iz SŠ Bedekovčina pod mentorstvom Martine Zaplatić.

Pobjedu na natjecanju među fizioterapeutskim tehničarima osvojila je Anja Karić iz Zdravstvenog učilišta Zagreb pod mentorstvom Ane Kovačević, drugo mjesto Martina Lončarić iz Srednje škole Pregrada pod mentorstvom Anite Kanić, a treće Frane Bačić iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, pod mentorstvom Verice Tičine.

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.