Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schola medica 2012.

Ivana Gagro i Anja Karić najbolje na natjecanju zdravstvenih škola

natjecanje
Sabina Sviben/VLM
13.04.2012.
u 15:40

Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola održano je u Srednjoj školi u Bedekovčini

U Srednjoj školi Bedekovčina održano je Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola "Schola medica 2012.", odnosno 17. državno natjecanje u programu medicinska sestra i medicinski tehničar i 14. državno natjecanje u programu fizioterapeutski tehničar. Na natjecanju u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i SŠ Bedekovčina sudjelovale su 24 zdravstvene škole iz cijele Hrvatske.

Prvo mjesto u programu medicinske sestre pripalo je Ivani Gagro iz Medicinske škole Osijek, pod mentorstvom Jasenke Vujanić. Drugo mjesto među medicinskim sestrama osvojila je Adriana Luketić iz Medicinske škole Karlovac pod mentorstvom Marije Prebeg-Starešinčić, a treće Maja Vukić iz SŠ Bedekovčina pod mentorstvom Martine Zaplatić.

Pobjedu na natjecanju među fizioterapeutskim tehničarima osvojila je Anja Karić iz Zdravstvenog učilišta Zagreb pod mentorstvom Ane Kovačević, drugo mjesto Martina Lončarić iz Srednje škole Pregrada pod mentorstvom Anite Kanić, a treće Frane Bačić iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, pod mentorstvom Verice Tičine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije