Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID

Sinčić se seli u Zagreb da ne plaća manji prirez: "Ja nisam Crnoja"

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.03.2016.
u 22:01

Sinčić je najavio i da će odbiti tisuću kuna naknade za odvojen život

Jedini saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić najavio je da će se trajno preseliti iz Jelse kod Karlovca u Zagreb jer ne želi plaćati manji prirez.

Sinčić je u izjavi koju je danas na Facebooku objavio Živi zid opleo po bivšem ministru branitelja Miji Crnoji. On je, podsjetimo, dao ostavku na mjesto ministra nakon niza spornih situacija koje su isplivale na vidjelo, uključujući i njegovu prijavu prebivališta u derutnoj daščari u Samoboru umjesto u Zagrebu, gdje zapravo živi.

- Istog trena kad iznajmim stan, što će biti u idućih dva tjedna, jer sam upravo u potrazi (ako znate nekog da iznajmljuje dvosoban stan, slobodno mi se javite), prijavit ću se na zagrebačku adresu, kako ne bih plaćao manji prirez, nego što bih trebao. Naime, u Zagrebu je prirez 18%, a u Karlovcu 14%. Ja nisam Crnoja, niti ću to ikada biti. Najamninu i režije ću plaćati od svoje saborske plaće, koja je i više nego dovoljna za to, bez dodatnih, nepotrebnih bonusa - poručio je Sinčić, koji je najavio i da će odbiti tisuću kuna naknade za odvojen život.

Sinčić je, podsjetimo, već odbio uzeti 3000 kuna naknade od Sabora za najam stana u Zagrebu, a odlučio je i od svoje zastupničke plaće svaki mjesec izdvajati novac za dobrotvorne svrhe.

IVAN SINČIĆ ne želi plaćati manji prirez u Karlovcu, iako bi to mogao da se ugleda na neke od saborskih zastupnika...

Posted by Živi zid on 2. ožujka 2016

 

>> Vukšić prozvao Sinčića zbog populizma, Sinčić: Može vas biti sram

Komentara 25

DU
Deleted user
22:13 02.03.2016.

Lako za Sinčića treba tatiću pardon Čaćiću pomoći da plati stan. Siromah .

DO
doktorica
22:57 02.03.2016.

politika kvari ljude...

PR
prigorka
08:49 03.03.2016.

svi politicari koji imaju velike place i koriste svake vrste dodataka ,bez kojih mogu zivjeti,trebaju ih se odreci u korist siromasnih koji nemaju krova nad glavom i traze hranu po kantama za smece, tim ce dokazati svoj za svoj narod idomovimu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije