Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN VILIBOR SINČIĆ
Povratak na članak

'Hrvatska će biti banana država dok se pišu zakoni za pojedince'

Oporba je ponovila kako će redefiniranjem odnosa predstavničke i izvršne vlasti, ako se ne prihvati proračun, lokalni čelnici postati nesmjenjivi.

Komentari 8

AR
Armagedon
20:40 15.11.2017.

Građani su birali gradonačelnike i načelnike i kakvi god bili izabrani su voljom građana tih lokalnih zajednica, a gradsko vijeće bi trgovalo i odlučivalo može li gradonačelnik provesti planove koje je obećao biračima..... ili ga blokiraju jer im se ne sviđa njegova politička opcija.... to je sabotiranje volje građana...... !

VL
NV
NV
22:36 15.11.2017.

Kao baba raskrčenih nogu.

VL
CI
cinkvici
20:56 15.11.2017.

Jok, ne bu ni blizu banana državi, to je sprdačina od države.

VL
EN
englezac
21:17 15.11.2017.

Vjecnicima zao ostat ce bez fotelja,a ovamo ubise se objasnjavajuci kako im je stalo do naroda."Ne laje kuca radi sela"

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:20 15.11.2017.

Most je zaboravio na zakon koji je sprijecio Vlahusica da postane gradonacelnik.

VL
AR
Armagedon
20:43 15.11.2017.

U konačnici za provedbu odgovara gradonačelnik, a ne vijećnici koje nitko ne pozna ili malo tko.... i opstruiraju aktivnosti i provođenje proračunskih sredstava..... i uvjetuju se novi izbori, gubljenje vremena i novca...... ionako gradonačelnik odgovara za sve što je napravljeno loše ili dobro...... pa neka ga puste da to pokaže , ako ne odradi ili zloupotrebi, neka ga se smijeni...... lakše je njega jednoga nego gomilu vijećnika koji trguju gore od prodavačica na placi i one su poštenije i znaju više od vijećnika.

VL
AR
Armagedon
20:47 15.11.2017.

Vi bi da kapetan vodi brod (gradonačelnik) , a da mu svako malo posada govori vozi tamo, vozi amo i na kraju završi na stijene i za to je on odgovoran, a ne oni koji su ga tjerali da mijenjaa rutu (to bi bili vijećnici) ..... zaboravite demokraciju u svakom segmentu.... niti obitelj mogu voditi djeca, niti grad vijećnici...... zašto onda biramo gradonačelnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.