Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE PORUKE

Sinčić: Čačiću, lažove, radije bih umro nego pregovarao s vama

čačić sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.06.2016.
u 21:43

Živi zid ne pregovara ni s kime, niti će ikada, poručio je Sinčić

Lider Živog zida Ivan Vilibor Sinčić nazvao je kolegu saborskog zastupnika Radimira Čačića lažovom te mu poručio da bi radije umro nego pregovarao s njim.

– Kaže Čačić kako u Saboru svi pregovaraju sa svima i da lažu oni koji tvrde drukčije. Čačiću, lažove. Živi zid ne pregovara ni s kime, niti će ikada – napisao je Sinčić na Facebooku.

 

I na profilu Živog zida objavljen je sličan status u kojemu se napada Čačića, ali i Milana Bandića.

– Kada kaže da u Saboru svi pregovaraju sa svima, i da tko kaže da nije tako, taj laže, Radimir Čačić laže. Živi zid ne progovara ni s kim. Niti će ikada pregovarati. Kad Milan Bandić pak kaže da se neke ljude iz politike ne može istjerati "bez kolca", valjda je svjestan da govori o sebi. Lažljivci! – objavio je Živi zid.

 

>> Živi zid prosvjedovao pred Inom: Hrvatska je opljačkana i ponižena

>> Petrina: Što ako se 'mladi hrvatski superman' Sinčić svima lažno predstavljao

Komentara 143

AN
Antiflašist
21:57 09.06.2016.

Kod zivog zida mi se najvise sviđa fenomenalna ideja da za one koji ne mogu vracati kredite, vraća drzava znaci i svi mi koji ih nismo uzeli, FENOMENALNO!.

Avatar Retardo
Retardo
21:59 09.06.2016.

Prvo Božo Braunsberger iz one sekte Most kaže da bi njegovi zastupnici bili u stanju izvršiti kolektivno samoubojstvo za svoje kolege iz sekte, a sad ovaj kaže da bi se prije ubio nego pregovarao? Tko je otvorio vrata duševne bolnice? To je taj treći put, to su te nove snage, normalne, razumne, racionalne, koje će nas odvesti u bolju budućnost. Sad shvaćam zašto nam treba kurikukukrikularna reforma, kad vidim kakvu inteligenciju, logiku i kulturu posjeduju "mlade snage".

JU
jurajuric116
22:06 09.06.2016.

aj se onda ubi i sjaši više. dečko ti si skroz zreli za par seansi kod Petrova. za dva tjedna bude imal puno više vremena pa te bu primil. ako treba nazovem ga pa ti to zrikčem prek štele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije