Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj sanader

Ivan Turudić: Ne postoji pravomoćna presuda, ali ništa još nije gotovo!

Ivan Turudić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
26.11.2015.
u 13:42

Ništa ne prejudiciram, hoće li gospodin Sanader biti osuđen ili optužen, jednostavno stvari nisu gotove, zaključuje Turudić

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić komentirao je slučaj Ive Sandera, odnosno njegovo puštanje iz pritvora te zaključio kako "ništa još nije gotovo", prenosi HRT .

– Ja sam stotinu puta rekao da se odluke Ustavnog suda moraju poštovati, a optuženi Sanader ima ljudska prava kao i svaki drugi čovjek u Hrvatskoj – rekao je.

Ne postoji pravomoćna presuda, ali postoji osnovana sumnja što je vrlo visok spoznani standard, postoje optužnice koje su potvrđene, znate koliko ih ima. Dakle, ništa još nije gotovo. Ništa ne prejudiciram, hoće li gospodin Sanader biti osuđen ili optužen, jednostavno stvari nisu gotove – zaključio je Turudić.

>> Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim!

Komentara 11

Avatar juricamesko
juricamesko
18:44 26.11.2015.

nije mi namjera braniti Sanadera jer ima on sasvim dobre odvjetnike,ali njegovo je pitanje sasvim u pravu. pitam prijatelja poznatog odvjetnika za kazneno pravo i on mi potvrđuje da se malo kada dogodilo da netko ima dvije ili više optužnica i da se nije sve spojilo u jedno suđenje . očigledno Sanaderu i kao takvom netko pokušava dodatno suziti njegova ustavna i zakonska prava. ako je tako onda trba vidjeti tko je taj i potjerati ga iz pravosuđa, jer ako tako rade Sanaderu s takvim timom odvjetnika što bi tek radili ili rade običnom narodu.

TP
trias politica
13:54 26.11.2015.

Molim vas požurite da dočekam ishod prije mirovine. Samo, tko će sve to platiti?

Avatar niwrad
niwrad
14:27 26.11.2015.

Svi znaju da je Sanader lopov, od novinara istraživača, političara,Štefa u birtiji, Marice na traktoru, ustavnih stručnjaka, neovisnih sudaca, vrabaca na grani... a nitko to ne može dokazati. Zanimljivo zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije