Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura u stranci
Povratak na članak

Hrvatsku će u EP-u predstavljati veleposlanica BiH, Tepeš odustao: 'Ili je politička ucjena ili trgovina. Nije taj mandat Tepešova stričevina'

Iako Tepeš tvrdi da u EP neće zbog osobnih razloga te da ga nitko nije na taj potez nagovarao, Ćorić optužuje da je riječ o političkoj trgovini

Komentari 5

Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:31 25.10.2016.

ne zna se što je gore delegirati tepeša ili bosanku ...

VL
Avatar pozor
pozor
12:12 25.10.2016.

Najbolja stvar koju je u zivotu ucinio je sto nece sjediti u Eu parlamentu i sramotit nas ali zato nam je uvalio bosansku ambasadoricu na hrvatsko mjesto u Eu parlamentu,to samo kod nas ima.Trebalo bi ukinuti dvojna drzavljanstva svakom tko ih ima jer ovakav cirkus sa Eu parlamentom moze proci samo od nas.

VL
DU
Deleted user
09:26 25.10.2016.

Dao ostavku na predsjednika stranke s računicom odlaska u EU. Ali nije shvatio neke stvari... Sada nemamo ništa.

VL
HR
hromcan
11:07 25.10.2016.

Pa u čemu je problem? Zar pravaši žele da nas Tepeš dtamoti u EU? Vi vodeći pravaši uništili ste stranku i sada je kadno za bilo što ućiniti SRAMITE SE. Uništili ste pravaštvo zbok svojih interesa jer niti jedan predsjednik HSP-a od 1994 pa ovamo nije ništa valjao.

VL
DO
domljani
13:34 25.10.2016.

farsa se nastavlja-stranac predstavlja hrvatskog eu parlamentarca ; vlada hr sami hercegovci; hrvata ni u tragovima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.