Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Tepeš:

'Hoće li Pupovac osuditi sliku Momčila Đujića?'

Ivan Tepeš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.02.2016.
u 14:48

Živo me zanima i reakcija Zorana Pusića, Documente, SDP-a, HNS-a, Saveza antifašističkih boraca, piše Tepeš

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Ivan Tepeš na Facebooku je komentirao veliku sliku četničkog vojvode Momčila Đujića koju su navijači postavili na ogradu u dvorani u Beogradu na utakmici s hrvatskom futsal reprezentacijom.

- Zanima me da li će o ovome imati svoj komentar i osudu Milorad Pupovac i njegove "Novosti", koji inače vole reagirati na političke poruke na sportskim događajima... Ili ćemo opet svjedočiti DVOSTRUKIM MJERILIMA jer ovo sigurno neće okarakterizirati kao fašizaciju Srbije, a gledatelje filofašistima i filonacistima. Živo me zanima i reakcija Zorana Pusića, Documente, SDP-a, HNS-a, Saveza antifašističkih boraca i svih onih koji bi u slučaju slova "U" sazivali izvanredne konferencije za medije i maltretirali hrvatski narod kojekakvim lovom na vještice i fašiste - objavio je Tepeš.

Zanima me da li će o ovome imati svoj komentar i osudu Milorad Pupovac i njegove "Novosti", koji inače vole reagirati...

Posted by Ivan Tepeš on 7. veljača 2016

 

>> Tepeš o prosvjedu: Očito je to će se ta 'pipa' zatvoriti i da su nezadovoljni

Komentara 38

NA
Nadalinaaa
15:03 08.02.2016.

Palili su oni i hrvatsku zastavu, pa nije reagirao ni Pupovac, ni tadašnji ministar Jovanović, ni Documenta ni Pusići, niti itko iz tadašnje hrvatske Vlade, a bogme ni Ivo Josipović. To je ta ekipa "antifašista" koja ima uvjetovani refleks nasrtaja samo na Hrvate.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:03 08.02.2016.

to je satira

PP
pravedna.penzicka
14:59 08.02.2016.

Neće uopće reagirati, ili će izjaviti da je to šala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije