Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar početak godine

Ivan Pernar uz novogodišnju čestitku otkrio i jednu veliku vijest

Ivan Pernar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
01.01.2020.
u 16:10

Također je poručio da je u Novu godinu zakoračio sam jer su Viktorija i sinčić Noa spavali.

Ivan Pernar u novogodišnjoj čestitci otkrio je i jedan intimni detalj. Naime, njegova partnerica Viktorija sada mu je postala ženom. Iako je vjenčanje najavio još prošle godine, još uvijek nije poznat datum ženidbe. 

Također je poručio da je u Novu godinu zakoračio sam jer su Viktorija i sinčić Noa spavali.

- Planirali smo za Novu otić do centra Karlovca, ali naš mali Noa je dan ranije bio nemiran (niknuo mu je zub) i nije htio spavat pa je žena isto bila neispavana i umorna.

Uglavnom, prespavala je Novu Godinu iako sam ju pokušao probudit. Ironijom sudbine i naš Noa je prespavao Novu usprkos svoj pirotehnici koja je tutnjala oko nas - poručio je Pernar na svome Facebooku i svima poželio 'sretnu obitelj i zdravu djecu'.

 

Ključne riječi

Komentara 26

BE
Beitsche1
18:43 01.01.2020.

Neka ti je sretna nova i cijepi se. Da si odrastao na selu bio bi sasvim uobicajen covjek. Ovak umisljena gradska sveznalica sa osnovnom skolom

MA
Marina58
16:27 01.01.2020.

Ajde da je i on normalan, barem jedan dan u godini.

PA
Pajkoslava2
20:50 01.01.2020.

Sretna Nova i daj cijepiti maloga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije