Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJURIO PORED NOVINARA

Pernar tajnovito o razgovaru s predsjednicom: Bila je ugodan sugovornik, razgovarali smo 1 na 1

pernar
Foto: Andrea Solar
1/3
03.11.2016.
u 16:01

Sastanak predsjednice i zastupnika Živog zida bio je zatvoren za medije, a Pernar je stigao i otišao u tamnom automobilu

Saborski zastupnik Ivan Pernar danas se na Pantovčaku susreo s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Pernar prije razgovora nije davao izjave za medije i samo je projurio pored novinara, a poslije razgovora objavio je status na Facebooku.

- Upravo sam bio kod predsjednice, bila je ugodan sugovornik. Razgovarali smo 1 na 1 bez trećih osoba, ne mogu vam govoriti o detaljima razgovora - objavio je Pernar, koji se na Pantovčaku zadržao 30-tak minuta. 

Susret je bio zatvoren za medije, a Pernar je stigao i otišao u tamnom automobilu, te samo kratko iz vozila uz smiješak mahnuo novinarima.

Predsjednica je još na konzultacijama obećala Pernaru da će ga pozvati na kavu. Pernar je rekao da mu se Kolinda Grabar-Kitarović tijekom dva prethodna susreta "svidjela kao osoba" bez obzira na različitost mišljenja u političkim pitanjima.

>> Pernar objasnio kako je nastala fotografija objavljena na naslovnici Expressa

>> Pernar otkrio kad je izgubio nevinost, da mu HDZ-ovci podmeću noge u Saboru te da je Palfi vikala na njega

Komentara 11

PR
Proljeće1971
16:24 03.11.2016.

Malo mu izvukla uši irekla da pripazi što bulazni u saboru.

Avatar Observer
Observer
16:27 03.11.2016.

Neka izreka kaze :Tocak koji cvili i skripi uvjek se podmazuje. Znaci predsjednica ima vremena za takove kao Pernar , e pa moram i ja zatraziti prijem , ali hocu u crnom automobilu. Ima i druga prikladna izreka :Besposlen poppop i jarice krsti .

Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
17:26 03.11.2016.

Jel bilo mali ti si ok,al nesmijes onako pricati protiv americke brace il?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije