Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM INTERVJU

Ivan Penava: Na sceni sam duže od Škore, ljudi vide da nisam marioneta

26.09.2021.
u 14:00

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava ovih se dana učlanio u Domovinski pokret, a kako stvari sada stoje, na izbornom saboru sazvanom za 9. listopada postat će i predsjednik stranke. U intervjuu za Večernjakovu Nedjelju objašnjava što ga je ponukalo na takav angažman i kakvi su mu planovi za DP.

Komentara 10

KA
karlodrago
14:24 26.09.2021.

Penava nije loš političar ali je napravio veliku grešku napuštajući HDZ po nagovoru Škore a sada mu taj isti zabija nož u leđa.I sada pravi još veču grešku što pristaje biti predsjednikom DP-a.

AF
AfganistanskiHrvat
15:07 27.09.2021.

Evo po adminu Penava nije bio član HDZ-a i s time sam ga uvrijedio pa mi je obrisao komentar.

Avatar horuk
horuk
14:13 26.09.2021.

Interes Hrvatske mora DP biti na prvome mjestu a ne osobne. I. Penava, i ne nasjedati na lijeve fore da je zabranjena sva suradnja osim sa ljevicom na sto je bio Skoro nasjeo kao i Most. Most sada spao na to da brani koruptne ljevicare koji su i sami priznali korupciju samo to Most iz odanosti ne priznaje. Bolje koalirati naprimjer sa HDZom, biti dio vlade sa utjecajem i tjerati ih na konzervativne kompromise nego prepustati polje Pupovcu i galamiti i pametovati kao baba bez zubi i bez ikakve moci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?