Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rEAKCIJA IZ SRBIJE
Povratak na članak

Ivan Mrkić: Nemam gorčine na račun Vlade Hrvatske

Kao što smo mi otvoreni da dođe bilo tko i da vidi stanje s manjinama u Srbiji, tako treba svatko da uradi. Ja nemam riječi kritike za hrvatsku vladu, poručio je Mrkić

Komentari 12

DU
Deleted user
13:01 21.12.2013.

Znači vlada "Malog Slobe" Dačića je zadovoljna svojim jugoslovneskim jatacima u hrvatskoj vladi? S pravom, ovakave garniture se ne bi zasramio ni Svetozar Pribičević i Aleksandar Karađorđević.

VL
Avatar razocarani
razocarani
18:15 21.12.2013.

nasa draga vlada dozvoljava si pljuske sa strane Srbije i stavlja se u podcinjen polozaj kao da mi trebamo uci u EZ a ne Srbija ......pa to ti je da vrisnes koga mi imamo na vlasti .......izostajanje reakcije na medjunarodno blacenje od strane Srbije bi trebalo kako ono nazvati......jel to mozda Hrvatski interes....pa ako je tako e onda dragi Srbi samo nastavite mozete dalje blatiti i gaditi sve sto je hrvatsko....... sa nase strane dobit ce te jos i presutnu podrsku..........

VL
MS
malteski soko
15:55 22.12.2013.

Nema se gorčine na račun Vlade RH ,ali što ćemo sa onima koji gutraju drugu priču?

VL
SE
sewerac
16:01 22.12.2013.

Kad u dijalogu između Zg i Bg dođe do hvaljenja suradnje ,jedan u drugog negledaju u oči ,već u vis.Može se zamisliti koliko jedni drugima vjeruju.

VL
SE
sewerac
16:03 22.12.2013.

I jedan i drugi ministar shvataju politiku kao ,estradu.Igraju sa povjerenjem pučanstva.

VL
Avatar tigarbbb
tigarbbb
11:11 22.12.2013.

neče se pitat vlada za ulazak EU srbije već referendum građana Hrvatske pa če te mislit i postupat drugačije od sadašnjice što postupate,uvijek sam rekao i pri tome ostajem dok sam živ VUK DLAKU MIJENJA ALI ČUD NIKADA zapamtite to navijek

VL
Avatar possibilis
possibilis
15:37 23.12.2013.

Naravno da ne moze imati kritike kad je svaki potez nase tzv. Vlade pretpostavka za korist istocnih susjeda - ekonomski, teritorijalno, povijesno i ideoloski nasa Vlada zastupa krivu drzavu intenzivnije od njihove Vlade. naravno da ne moze biti kritike.

VL
Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
15:24 21.12.2013.

angelkovich : Kao i mi prava Hrvata u severnoj Srbiji (Vojvodini) na ispod 2%, tačnije 1,84%... toliko što se Hrvata tiče!!!.

VL
RI
Risnjak
08:58 21.12.2013.

Dobro je za Hrvatsku da prava Srba u Hrvatskoj ne povezuje s ponašanjem Srbije - rekao je jedan diplomat EU koji kaže da nije ni ukusno niti diplomatski da Srbija pred otvaranjem pregovora o članstvu šalje pismo u kojem ona upozorava da “Hrvatska ne poštuje vrijednosti EU”. Krugovi u EU smatraju da se Hrvatska postavila “pametno” i nije dramatizirala taj “nepotrebni i nediplomatski pamflet”. Toliko o ovoj Mrkicevoj izjavi.... bez gorčine !

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
11:38 21.12.2013.

u hrvatskoj prava manjina su svedena na ispod 3%....sto se tice srba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.