Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk
Povratak na članak

Ivan Mišetić: Potraje li štrajk, Croatia Airlinesa više neće biti

Pozivam sindikat da uključi zdrav razum, obustavi štrajk i da u rujnu nastavimo pregovore o materijalnim zahtjevima sindikata, poručio je Mišetić.

Komentari 7

UR
urco
10:06 10.07.2010.

Bude li managera poput tebe neće ga svakako biti, kao i mnogih drugih tvrtki. Do kad će u tvrtkama raditi podobni umjesto sposobnih?

VL
OB
-obrisani-
10:47 10.07.2010.

Kako pisati protiv Mišetića, kad ADMIN VEČERNJI sve briše??? Koliko bih imala TEŠKIH DOKAZA protiv ovoga nevđeno ohola čovjeka!! Koji kupio pola Hrvatske besplatnim avio kartama?? Od Vrdoljakovih 1991, koji otišli na ACAPULCO, kao zaposlenici CTN-a, a potpisao sam Ivan Mišetić, tada tek voditelj mali!! Pošto svi drugi odbili potpisati, jer Vrdojaci nisu bili zaposlenici CTN-a. pa Dorica nikolić, Željka Antunović, s lakoćom je mišetić, sav u šoku, kupio pola SDPa, kad je nesigurni račan preuzeo plaicu 2000te godine!! Mišetiću, kad je Tuđman bio živ, ti nekadašnji šef SKJ mladih, na našoj Ekonomiji, govrio si \'\' jebeš avijaciju, idem ja za ambasador u Washington,umjesto svoga Žužula!! Tuđman umro, izgubio tvoj HDZ izbore, pa ti preko Bandića postao SDP-ovac. Ali kako pisati kad VEČERNJI sve briše protiv ICE ULIZICE??

VL
OB
-obrisani-
10:55 10.07.2010.

Kako pisati protiv Mišetića, kad ADMIN VEČERNJI sve briše??? Koliko bih imala TEŠKIH DOKAZA protiv ovoga nevđeno ohola čovjeka!! Koji kupio pola Hrvatske besplatnim avio kartama?? Od Vrdoljakovih 1991, koji otišli na ACAPULCO, USRED RATA, kao zaposlenici CTN-a, a potpisao sam Ivan Mišetić, tada tek voditelj mali!! Pošto svi drugi odbili potpisati, jer Vrdojaci nisu bili zaposlenici CTN-a. pa Dorica Nikolić, Željka Antunović, s lakoćom je Mišetić, sav u šoku, 2000-te kupio pola SDPa, kad je nesigurni Račan preuzeo palicu!! Mišetiću, kad je Tuđman bio živ, ti nekadašnji šef SKJ mladih, na našoj Ekonomiji, govorio si \'\' jebeš avijaciju, idem ja za ambasadora u Washington,umjesto svoga Žužula!! Tuđman umro, izgubio tvoj HDZ izbore, pa ti preko Bandića postao SDP-ovac. Ali kako pisati kad VEČERNJI sve briše protiv ICE ULIZICE?? Ti si upropastio ovu CTN kad si osnovao AGENCIJU za CIVILNO UHLJEBLJENJE i psotavio tamo svoga Gebauera, najsebičnijeg i najpohlepnijeg managera CTN-a. Koji, iako u vleikoj oenziji od čak 7,700 kuna, priam još 8,000 kn za vođenej famozne agencije u koju Mišetić zaposlio čak 67 ljudi??? Pa doveo kvazi managere kao Srećko Šimunović, Svemir Vasiona Radmilo, Vrdoljakov rođak, Mate Vrdoljak, kojem Mišetić 7 godina plaćao ogromnu plaću u Rimu, a ne bi meni ovce čuvao!! Dosta, jer ADMIN sve briše!!

VL
DU
Deleted user
11:30 10.07.2010.

Ja sam očekivao da će, umjesto prepisanih floskula i demagogije, novinarka pitati: a) koliko je težak menedžerski ugovor dotičnoga, b) jesu li istim ugovorom predviđene sankcije ako mu tvrtka gomila gubitke i tone u propast, c) je li dotični uključio \"zdrav razum\" pa s obzirom na teško stanje CA smanjio vlastita (pretpostavljam) vrtoglava mjesečna primanja i konačno d) koliko će stotina tisuća eura otpremnine (opet regulirano menedžerskim ugovorom) zgrabiti kad da ostavku ili ga smijene?

VL
AJ
a.je.to
14:16 10.07.2010.

Croatia Airlines neće biti potraje li na čelu zrakoplovne tvrtke ova parazitska uprava sastavljena samo na osnovi politike, poznanstva i obiteljskih odnosa i nadzrnim odborom sastavljenim od političkih parazita koji nemaju nikakve veze sa strukom. Ta uprava sav svoj rad i trud osniva na isrpljivanju novca iz državnog propračuna a osnovna djelatnost zračni prijevoz putnika im je zadnji izvor prihoda. Avioni lete poluprazni, popunjenost aviona je medju najgorima u Europi! Nevjerovatno je kako dotični zna prodavati praznu demagogiju po tisku, ali upravo ti piloti raspolažu sa vjerodostojnim informacijama i usporedivim podatcima, jedini tko prodaje ovdje nevjerodostojne informacije je dotični i to ih po tisku prodaje sustavno godinama kako bi svojom propagandom opravdao svoje parazitsko djelovanje u aviokompaniji!

VL
KO
konstanta
14:47 10.07.2010.

Gospodin Mišetić djeluje kao ozbiljna i vrlo obrazovana osoba, ali je uz to i vrlo povodljiva osoba što dokazuje i njegov neshvatljivi potez, traženja sudske zabrane štrajka. Pa kako je mogao tražiti takvu nebulozu, gdje on živi, zna li on što su ljudska prava, ljudske slobode i borba za njih. Kakve ima suradnike i savjetnike? Ako je \"nasjeo\" na ovakvu preporuku nije čudo da \"nasjeda\" i na slične. Zato direktore, mislite svojim mozgom, radite pošteno, ne razbacujte se s milijunima na nagovor nekih sumnjivih članova vaše uprave, mislite na svoje djelatnike i tvrtku koja je bila ponos Hrvatske.

VL
BR
brkica2
16:25 11.07.2010.

Možda je netko nagovorio osoblje na štrajk. Firma propada, a zatim je netko kupi za bagatelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.