Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutni ubojica

Ivan Milat: Krvnik i serijski ubojica iz australske divljine

Napad nožem u Lici
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
11.06.2015.
u 11:27

U zabačenom predgrađu Sydneyja, 50-ak kilometara južno od velegrada, uhvatili su jednog od najgorih serijskih ubojica u povijesti Australije

Jedan od najokrutnijih ubojica u povijesti Australije je Ivan Milat, Australac hrvatskog porijekla koji služi sedam doživotnih robija, prenosi Express.hr.

Bilo je tek 6.30 ujutro 22. svibnja 1994. kad je 50 specijalaca australske policije upalo u dom Ivana Milata u Eagle Valeu i navuklo mu na ruke lisičine.

– Pa, što vam je? Kakva ubojstva, pobogu? – govorio je policajcima dok su ga odvodili.

Jesenje jutro tek je svitalo, a oni su, uz mnoštvo drugih kompromitirajućih dokaza, u kući pronašli svu silu oružja kojim je ovaj potomak hrvatskih doseljenika bio fasciniran cijeli život. Više nije bilo sumnje.

U zabačenom predgrađu Sydneyja, 50-ak kilometara južno od velegrada, upravo su uhvatili jednog od najgorih serijskih ubojica u povijesti Australije, osumnjičenog za iznimno brutalna ubojstva najmanje sedam mladih autostopera u razdoblju od 1989. do 1993. i s naznakama seksualnog iživljavanja nad nekima od njih.

Bilo je tu svega. Od odrubljivanja glave mačetom dok je žrtva još bila živa, desetaka uboda nožem, pa do ispaljivanja desetaka hitaca žrtvi u glavu.

>>Cijeli članak Sergeja Županića za Express.hr čitajte ovdje

Komentara 8

IM
Immanuell
14:15 11.06.2015.

Svašta..... Zašto sad evocirati uspomenu na tog luđaka? Želite da netko dobije inspiraciju? U ovoj zemlji ima prilično pomaknutih u glavi......

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
11:48 11.06.2015.

trebo je doc u HR u sabor..ahahahha

Avatar @promatrač
@promatrač
10:57 12.06.2015.

To samo može neki purgersko-komunistički potomak biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije