Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Ivan Markešić: Svijet ima dva problema - klimu i migracije

'Ne gradite zidove, već samo mostove'

Komentari 31

ZI
zimerman
20:40 31.07.2018.

Nije u pravu Ivan Markesic . Pravi problemi u svijetu su : leftizam I islamizam. Leftizam je izmislio da je čovjek odgovoran za klimatske promijene . A migracije se dogadjaju zbog leftizma ali i zbog islamizma.

VL
DU
Deleted user
20:24 31.07.2018.

Kad se je radilo o izbjeglicama sa ovih prostora onda ste govorili da je pomjeranje stanovništva zločin i kulturocid. Oni koji su to poticali su se nazivali najgorim imenima pa čak i zločincima. Parola je bila: Vratiti se svi na svoje. Na svome čovjek može biti jedino sretan. Danas ti isti pametnjakovići potiču migracije preseljenja i iseljenja. Danas se izbjeglice ne pozivaju na povratak nego na ostanak i integraciju u tuđim zemljama. Pa zar to nije zločin. Pomjeriti cijele zajednice iz svog kulturoloskog i vjerskog kruga i ubaciti ih u nove sredine pa tobože integrirati. Sve pomiješati. Napraviti totalni nered. Strašno. Prestrašno. To ne može dolaziti od Boga.

VL
I1
ing-12345
07:25 01.08.2018.

Ovoga papu ljevičara je postavio sam Sotona. Ako papa Franjo želi muslimane neka ih naseli u Vatikan ali neka prestane nama ostalima držati prodike da ih trebamo prihvatiti i "integrirati". Hrvati imaju jako dobar primjer kakao ne treba ni podd koju cijenu prihvaćati imigrante i izbjeglice. U 17 stoljeću Hrvati su prihvatili Srbe na svoj teritorij a koji su bježali pred Turcima. Ti Srbi se nikada nisu integirali u hrvatsko društvo i na kraju su izazvali dva rata sa ogromnim hrvatskim žrtvama. Pametnom dovoljno.

VL
SS
S.Savić
23:58 31.07.2018.

nažalost ljevičari se uvukli u katoličku crkvu jer samo je iz nutra mogu uništiti

VL
Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:47 01.08.2018.

Gluplji članak nisam već dugo pročitao...

VL
KU
kukie
22:38 31.07.2018.

i nesposobnog papu

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
09:52 01.08.2018.

Svijet ima samo jedan problem - judeomasoneriju, a jedan od njezinih predstavnika je i ovaj zlotvor na snimci.

VL
MI
midea
08:11 01.08.2018.

svijet ima više problema , prvi je America , drugi je Europa , svi drugi problemi su uskovezani za ova dva prva ( iluminati , Britanski pedofli ubojice novorođenćadi u masonskim ritualima , Američki i pedofili u vlasti i svimm ostalim porama društva .....itd itd)

VL
Avatar boros
boros
10:23 01.08.2018.

...pored navedenih problema,problem svih problema za covjecanstvo je extremno radikalna RELIGIJA. TO je zlo na prvom mjestu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.