Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRANE RIJEČI
Povratak na članak

Lovrinović na Fejsu nahvalio Bulja: 'Ne može gledati kako se uništava Hrvatska'

Uz status je objavio i fotografiju njih dvojice u očito vrlo prijateljskom raspoloženju

Komentari 6

Avatar Tigar63
Tigar63
22:00 20.05.2016.

Bulj je lažni vojni invalid koji već 20 godina prima mirovinu a zdrav je kao dren , zato i laje dršte lopova a sam je lopov.

VL
NO
Norway
22:14 20.05.2016.

A Lovrinovic je......

VL
KA
KapetanMikulaMali
10:34 21.05.2016.

Lovrinoviću, koji si ti opak lik. Našao si bedaka koji će se blamirati umjesto tebe. Zašto ne pustite ljude na miru. Na brzinu se neće ništa primijeniti, a pravu mjeru se ne usudite pokrenuti, a to je plasiranje ultra povoljnihh investicijskih kredita od strane HBOR-a uz potporu HNB-a, a to je gradnja stanova za najam bez naknade za mlade stručnjake i lječnike(ali bez protekcije), a to je ulaganje u edukaciju seljaka, .... nemate vi pojma, samo meljete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.