Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Lovrinović:
Povratak na članak

'Čelnici HPB-a dobili su zadatak da novcem građana pripreme privatizaciju'

Najopasnije za budućnost HPB-a je što su njeni čelnici dobili zadatak da je pripreme za privatizaciju i to novcem umirovljenika i građana koji uplaćuju novac za mirovine, rekao je Lovrinović

Komentari 5

I1
ing-12345
18:46 13.01.2018.

Lovrinović je u pravu. No u Hrvatskoj pod hitno treba provesti istragu o krađi novca hrvatskih građana koju provode mirovinski fondovi drugog mirovinskog stupa. Ova krađa se odvija na način da ovi fondovi "dokapitaliziraju" poduzeća u kojima su njihove bankeke skrbnici dale kredite a sada ih ta poduzeća ne mogu vratiti a da ne govorimo o ponašanju čelnika ovih fondova u sučaju Agrokor. Tu ima mjesta da se oni osude na tisuću godina zatvora.

VL
MA
maziko
16:28 13.01.2018.

Evo o ovog bisera ponovo.

VL
DR
droza
17:14 13.01.2018.

Količina ispisanih komentara na ovome postu jasno ukazuje na "značaj" ove individue i njegove stranke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.