Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Lovrinović:

'Birači će shvatiti ako se Most počne ponašati drukčije i bit će iznevjereni'

Ivan Lovrinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.01.2016.
u 18:36

Još sam zastupnik Mosta, odmah sam to i rekao kad je bilo glasovanje u Saboru, još jednom ponavljam da je Most koncipiran tako da svatko može imati svoj stav, kaže Lovrinović

Ivan Lovrinović još uvijek je zastupnik Mosta, potvrdio je to u intervjuu za N1 televiziju.

– Još sam zastupnik Mosta, odmah sam to i rekao kad je bilo glasovanje u Saboru, još jednom ponavljam da je Most koncipiran tako da svatko može imati svoj stav, Most nije partija, zato smo pristupili Mostu, sve dok bude tako, nema razloga odstupiti – rekao je Lovrinović koji u Saboru nije podržao Vladu Tihomira Oreškovića.

Kaže da je to tako zbog nekoliko razloga.

– Prvo, nisu izneseni ključni temelji i obrazloženja rada Vlade. Drugo, prije predstavljanja Vlade morao se potpisati sporazum o reformskoj Vladi u kojem su morale biti ključne točke ekonomske politike, no to je učinjeno tek pred pola noći. I treće, primijetio sam da se o monetarnoj reformi ništa ne govori, zato sam donio takvu odluku – objasnio je Lovrinović.

Ponovio je kako je monetarna reforma jedna od ključnih reformi koje je Most obećao u predizbornoj kampanji te da se u idućim danima treba vidjeti što će se učiniti po tom pitanju.

– Ako se monetarna reforma i druge važne stvari ne budu primjenjivale, birači će shvatiti da se Most ponaša drukčije nego što je obećao i bti će iznevjereni – rekao je Lovrinović.

Kazao je kako će on osobno podržati sve dobre poteze Vlade. 

>> Ivan Lovrinović: Neću vas podržati jer je Most odustao od ključnih momenata ekonomskog programa

Komentara 79

DU
Deleted user
18:49 26.01.2016.

Kad ćeš ti shavtiti da nisi sposban da budeš ministar?

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:52 26.01.2016.

reče lovrinović, koji se zbog izgubljene fotelje naljutio kao mala curica

ZR
Ze Roberto u
19:01 26.01.2016.

Lovrinovicu, mozda jos ima mjesta kod Milanovica i Stazica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije